X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Dolenjc Hotel, restavracija, kavarna, pizzerija, bowling

  • Na Brezovici 50, 8000 Novo mesto
  • 29.5 km
  • Odprto

Aktualna ponudba

NOVO v ponudbi
ZAJTRKI: vsak dan med 7.00 in 9.00. Na izbiro samopostrežni zajtrk, ameriški zajtrk ...
SAMOPOSTREŽNE MALICE: od pon. do petka med 9.00 in 14.00. Na izbiro vsaj 6 različnih jedi, ki vključujejo tudi gratis juho. Za doplačilo na voljo še dnevna sladica.
SOBOTNA KOSILA z različnimi meniiji: vsako soboto med 12.00 in 15.00. Poskrbljeno tudi za najmlajše.
NEDELJSKA SAMOPOSTREŽNA KOSILA: vsako nedeljo med 12.00 in 15.00.

Ponudba

Naša a la carte ponudba restavracije vključuje raznovrstne, domače, sezonsko naravnane jedi iz kakovostnih lokalno pridelanih sestavin. V njih lahko uživate ob kozarcu izbranih vin avtohtonih sort. V krušni peči pa pripravimo najrazličnejše vrste pic, jedi iz kotlička, mesne jedi idr. Več o naši celoviti ponudbi na: www.hotel-dolenjc.si

O nas

Hotel Dolenj`c se nahaja 100m od izvoza Novo Mesto-Zahod na avtocesti Ljubljana – Zagreb. Restavracija hotela sprejme do 240 gostov. Primerna je za druženje ob različnih osebnih ali poslovnih priložnostih ter praznovanjih: rojstnih dni, porok, obletnic, maturantskih plesov, krstov ... . V sklopu objekta je tudi pizzerija ter bowling s 4-imi sodobno opremljenimi stezami. Ob hotelu je vedno na voljo veliko število prostih parkirnih mest.

Nudimo

Invalidski dostop
Kreditne kartice
Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Parkirni prostor
Ponudba za vegane
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Tedenska kosila
WI-FI
Dolenjc Hotel, restavracija, kavarna, pizzerija, bowling Hotel Dolenj`c se nahaja 100m od izvoza Novo Mesto-Zahod na avtocesti Ljubljana – Zagreb. Restavracija hotela sprejme do 240 gostov. Primerna je za druženje ob različnih osebnih ali poslovnih priložnostih ter praznovanjih: rojstnih dni, porok, obletnic, maturantskih plesov, krstov ... . V sklopu objekta je tudi pizzerija ter bowling s 4-imi sodobno opremljenimi stezami. Ob hotelu je vedno na voljo veliko število prostih parkirnih mest. /upload/restaurant/restavracija-hotel-dolenj-c-novo-mesto.jpg
Na Brezovici 50 8000 Novo mesto
+386 7 292 76 02 Dolenjc Hotel, restavracija, kavarna, pizzerija, bowling

Skupna ocena: 4,3

(Skupna ocena je seštevek 919 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 4 tedni

1

Hrana ni vredna počenega groša. Ko nečesa zmanjka pri samopostrežnem obroku, ne nadomestijo manjkajoče hrane. Pice mirne vesti preskočite, ker so ene slabših v mestu, morda kakšen burger meji na okusno. Ni v zadostni meri poskrbljeno za matere z otroki. Previjalnico, če ji lahko tako rečemo, pa imajo postavljeno na prepihu v "prometnem" hodniku. Malo so se "zaigrali" s tem hotelom, ki pa ni napačno zastavljen, ampak bi potreboval tistega iz Travel Channela, ki vodstvu svetuje kako in kaj, ker trenutno je videti, kot da hotel vodi Mr. Bean.

| pred enim mesecem

3

Dobra hrana, lep ambient, žal slaba izkušnja saj smo na pice čakali dobro uro.

| pred 3 tedni

5

Mirna lokacija in fantastičen hotel, vreden vsakega plačanega €

| pred enim mesecem

5

Prijazno osebje, pestra ponudba hrane in pijač, prijeten ambient.

| pred 4 tedni

5

Lep pogled z terase,hrana dobra,osebje na nivoju,priporocam...

Več mnenj