Gostilna Jakše

  • Drska 44, 8000 Novo mesto
  • 57.7 km
  • €€
  • Zaprto

O nas

Gostilna Jakše je hiša s tradicijo, ki je z vami že od leta 1957. V ponudbi boste našli marsikatero slovensko tradicionalno jed ter tudi moderne jedi - prav gotovo se bo našlo kaj za še tako zahtevnega jedca. Še posebej so ponosni na krušno peč, ki so jo postavili leta 2011 in z njo popolnoma prevetrili njihovo ponudbo. Sama peč je sezidana na tradicionalen način, v njej pa pripravljajo vse vrste hrane, od domačega kruha, do mesa, rib, domačih gratiniranih štrukljev.

Nudimo

Možnost rezervacije
Gostilna Jakše Gostilna Jakše je hiša s tradicijo, ki je z vami že od leta 1957. V ponudbi boste našli marsikatero slovensko tradicionalno jed ter tudi moderne jedi - prav gotovo se bo našlo kaj za še tako zahtevnega jedca. Še posebej so ponosni na krušno peč, ki so jo postavili leta 2011 in z njo popolnoma prevetrili njihovo ponudbo. Sama peč je sezidana na tradicionalen način, v njej pa pripravljajo vse vrste hrane, od domačega kruha, do mesa, rib, domačih gratiniranih štrukljev. /upload/restaurant/gostilna-jakse-novo-mesto.jpg
Drska 44 8000 Novo mesto
2 +386 7 337 73 10 Gostilna Jakše

Skupna ocena: 4,7

(Skupna ocena je seštevek 185 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim letom

3

Nekoliko mešani občutki, saj smo naš obisk začeli s skoraj enournim čakanjem na naročeno hrano, ki smo jo izbrali iz doslej najskromnejšega menija, ki sem ga kdajkoli videl. Še sreča, da smo bili zatopljeni v pogovor in to čakanje niti ni bilo tako dolgočasno. Na mojo žalost, pa iz še tako skromnega menija, niso imeli vseh jedi. Ko pa smo končno dobili naročeno, sem bil prijetno presenečen najprej nad govejo juho, ki je bila zelo okusna, lahko bi celo dejal, da je tako kuhala moja mama in jo sedaj kuha tudi moja žena. Na srečo. Dobra je bila tudi pečena ajdova kaša s šparglji in svaljki (eni z gobami in drugi s šparglji). Na koncu tudi češnjev zavitek "ni bil od muh". Sanitarije čiste, počasi morda potrebne posodobitve. Veš čas obiska me je preveval občutek, kot da smo prišli izven sezone, saj sem opazil samo dva zaposlena (in čakanje na hrano je dobilo svoj smisel). Poudariti pa moram, da je bil natakar zelo prijazen, čeprav je eno jed prinesel napačno. Živemu človeku se vse zgodi pravijo, zato mu tega ne gre zameriti.

| pred 2 mesecema

4

Prekrasen ambient, odlična postrežba, vrhunska hrana, hladna pijača in zmerne cene

| pred enim letom

5

Super staro gostišče

| pred enim letom

5

Dobra hrana, prijazni ljudje. Priporočam.

| pred enim letom

5

Super hrana, ambijent, postrežba in prijaznost. Super cena za res dobro hrano. Se še vrnemo

Več mnenj