Gostilna Jakše

  • Drska 44, 8000 Novo mesto
  • 57.7 km
  • €€
  • Zaprto

O nas

Naš odpiralni čas je začasno prilagojen trenutni korona situaciji, rezervacije so obvezne. Po dogovoru so možne tudi rezervacije za zaključene družbe izven delovnega časa, zato lepo vabljeni, da nas kontaktirate in nam zaupate vaše želje. Z veseljem smo na voljo po telefonu in elektronski pošti.

Nudimo

Catering
Kreditne kartice
Možnost rezervacije
Parkirni prostor
Poslovna kosila
WI-FI
Za s sabo
Gostilna Jakše Naš odpiralni čas je začasno prilagojen trenutni korona situaciji, rezervacije so obvezne. Po dogovoru so možne tudi rezervacije za zaključene družbe izven delovnega časa, zato lepo vabljeni, da nas kontaktirate in nam zaupate vaše želje. Z veseljem smo na voljo po telefonu in elektronski pošti. /upload/restaurant/gostilna-jakse-novo-mesto.jpg
Drska 44 8000 Novo mesto
2 +386 41 888 402 Gostilna Jakše

Skupna ocena: 4,7

(Skupna ocena je seštevek 185 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim letom

3

Nekoliko mešani občutki, saj smo naš obisk začeli s skoraj enournim čakanjem na naročeno hrano, ki smo jo izbrali iz doslej najskromnejšega menija, ki sem ga kdajkoli videl. Še sreča, da smo bili zatopljeni v pogovor in to čakanje niti ni bilo tako dolgočasno. Na mojo žalost, pa iz še tako skromnega menija, niso imeli vseh jedi. Ko pa smo končno dobili naročeno, sem bil prijetno presenečen najprej nad govejo juho, ki je bila zelo okusna, lahko bi celo dejal, da je tako kuhala moja mama in jo sedaj kuha tudi moja žena. Na srečo. Dobra je bila tudi pečena ajdova kaša s šparglji in svaljki (eni z gobami in drugi s šparglji). Na koncu tudi češnjev zavitek "ni bil od muh". Sanitarije čiste, počasi morda potrebne posodobitve. Veš čas obiska me je preveval občutek, kot da smo prišli izven sezone, saj sem opazil samo dva zaposlena (in čakanje na hrano je dobilo svoj smisel). Poudariti pa moram, da je bil natakar zelo prijazen, čeprav je eno jed prinesel napačno. Živemu človeku se vse zgodi pravijo, zato mu tega ne gre zameriti.

| pred 2 mesecema

4

Prekrasen ambient, odlična postrežba, vrhunska hrana, hladna pijača in zmerne cene

| pred enim letom

5

Super staro gostišče

| pred enim letom

5

Dobra hrana, prijazni ljudje. Priporočam.

| pred enim letom

5

Super hrana, ambijent, postrežba in prijaznost. Super cena za res dobro hrano. Se še vrnemo

Več mnenj