Gostilna Pr' leseni žlici Novo mesto

  • Podbevškova ulica 2, 8000 Novo mesto
  • 59.9 km
  • €€
  • Odprto

Ponudba

Kuhinja
Želimo se vam predstaviti in ponuditi jedi katere na področju slovenije počasi izumirajo, vendar so dober, po zaužitju teh vam se bo okrepilo telo in duh, in nenazadnje so »naše«.
Kot vemo se sestavine gostilne pr' leseni žlici v novem mestu glavni del kuhe in za vas se trudimo izbirati sestavine zdravega, domačega in slovenskega porekla, vendar tudi najboljše sestavine ne morejo zagotoviti odlične hrane, ampak za to potrebuješ tudi ljubezen do dela in hrana, česar menim da v gostilni pr' leseni žlici v novem mestu ne manjka.
Ob vsem tem vam lahko ponudimo druge uveljavljene jedi oz ribe pečeno na način hiše, katerega smo kot ljubitelji dobre hrane, izkusili ter preizkusili.

Dnevno imamo za vas pripravljene večje število različnih malic ter svežih jedi po naročilu oz preizkusite našo ponudbo catering hrane.

O nas

V podjetju Gostilna Pr' leseni žlici v Novem mestu se vam želimo predstaviti in ponuditi jedi katere na področju slovenije počasi izumirajo, vendar so dober, po zaužitju teh vam se bo okrepilo telo in duh, in nenazadnje so »naše«.

Iz lončene sklede veje se omamen vonj pristnih dedovskih dobrot.
Lesena žlica naj zdaj poskrbi, da se v Vaših ustih okus
razživi in Vam polnost zadovoljstva podari!

Nudimo

Malice
Parkirni prostor
Tedenska kosila
Gostilna Pr' leseni žlici Novo mesto V podjetju Gostilna Pr' leseni žlici v Novem mestu se vam želimo predstaviti in ponuditi jedi katere na področju slovenije počasi izumirajo, vendar so dober, po zaužitju teh vam se bo okrepilo telo in duh, in nenazadnje so »naše«.

Iz lončene sklede veje se omamen vonj pristnih dedovskih dobrot.
Lesena žlica naj zdaj poskrbi, da se v Vaših ustih okus
razživi in Vam polnost zadovoljstva podari!
/upload/restaurant/gostilna-pr-leseni-zlici-novo-mesto-novo-mesto.jpg
Podbevškova ulica 2 8000 Novo mesto
2 +386 41 736 439 Gostilna Pr' leseni žlici Novo mesto

Skupna ocena: 4,4

(Skupna ocena je seštevek 289 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

5

Dobra hrana, velika porcija in zelo prijazno osebje.

| pred 8 meseci

5

Gostinski lokal se nahaja na opazni lokaciji-cikava v NM in po obisku sodeč ter po lastnih izkušnjah lahko samo še potrdim,da je vreden obiska. Tudi sama prostornina je kar v širokem in lepem obsegu sploh pa mi je všeč,ker je v drugem jedilnem delu ogrmno svetlobe in seveda s pogledom skozi velika stekla na naravo. Poleg navedenega je veliko pozitivne energije v samem lokalu,v hitri postrežbi nadvse prijaznega,sposobnega personala(gostinskega osebja). Natakarja-Uroš,Robi in ostalo osebje so the best vsaj tako lahko povem iz izkušenj po obisku lokala. Ja je pa tako,če lepa beseda lepo mesto najde potem je lahko tudi odnos gostinec-gost in obratno na visoki ravni. V dopoldanskem delu se gosti hitro menjavajo,mnogo obiskovalcev je v tem času vezano na uro saj je takrat čas za malico. Ponudba jedi je raznolika in okusna,če seveda gost ni preveč izbirčen. Pridite in se prepričajte,verjetno vam ne bo žal. Z lepimi pozdravi.😊

| pred 10 meseci

5

Okusna domaca hrana

| pred 2 tedni

5

Odlično kosilo, prijazni zaposleni

| pred 10 meseci

5

Dobro, hitro in ugodno. Prijazno osebje.

Več mnenj