X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Gostilna Pugelj

  • Ždinja vas 6, 8000 Novo mesto
  • 28.6 km
  • €€
  • Zaprto

Aktualna ponudba

- Goveji burger 6€
- Cezarska solata 6€
- Fitnes krožnik (puran na žaru, krompir, zelenjava, jajček) 6,5€
- Spar ribs rebra z ocvrtim krompirjem in zelenjavo 7€

Ponudba

Postrežemo vam domače slovenske jedi, sirove štruklje, domač kruh, morske in sladkovodne ribe, zimske koline, domače dobrote, mednarodna kuhinja, jedi iz divjačine. Ponujamo tudi vsakodnevne malice, kosila in razvoz malic po terenu. V nedeljah pripravimo za vas 8 različnih menijev kosil. Okusna hrana, odlične domače jedi. Primerna za tiste, ki vedo, kaj je dobro in kaj bi radi.

Naša ponudba obsega:
- Hladne začetne jedi
- Juhe
- Jedi po naročilu
- Priloge
- Solate
- Sladice

O nas

Gostilna Pugelj s 60-letno tradicijo, ki leži pod Trško goro, je predvsem poznana po hišni specialiteti pečeni kokoši, ki se je prijelo ime Pugljeva kura, ime pa je ostalo od prejšnjih lastnic Marije in Pepce Pugelj. V gostilni je bila tudi izbrana prva cvičkova princesa Marija Lea Colarič. Starejši Novomeščani pa se še spomnijo sobe za goste v stari gostilni, ki jo je krasila fototapeta s severno triglavsko steno in sliko takratnega predsednika države Josipa Broza Tita.

Nudimo

Invalidski dostop
Kreditne kartice
Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Parkirni za tovornjake
Ponudba brez glutena
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Tedenska kosila
WI-FI
Gostilna Pugelj Gostilna Pugelj s 60-letno tradicijo, ki leži pod Trško goro, je predvsem poznana po hišni specialiteti pečeni kokoši, ki se je prijelo ime Pugljeva kura, ime pa je ostalo od prejšnjih lastnic Marije in Pepce Pugelj. V gostilni je bila tudi izbrana prva cvičkova princesa Marija Lea Colarič. Starejši Novomeščani pa se še spomnijo sobe za goste v stari gostilni, ki jo je krasila fototapeta s severno triglavsko steno in sliko takratnega predsednika države Josipa Broza Tita. /upload/restaurant/gostilna-pugelj-novo-mesto.jpg
Ždinja vas 6 8000 Novo mesto
2 +386 7 30 75 299 Gostilna Pugelj

Skupna ocena: 4,2

(Skupna ocena je seštevek 196 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 2 tedni

5

Super, narava, mir, dobra hrana in ambient

| pred 2 mesecema

5

Odlična hrana, domača! Velike porcije! Ambijent vrhunski! Prijazno osebje ! 😍

| pred 2 mesecema

5

Lepo, mirno...okusna hrana...prijazno osebje...top 😁

| pred 2 tedni

3

Rutinska postrežba. Nič posebnega

| pred 8 meseci

5

Goveja juha, pol pečenice,pol krvavice,matevž,zelje z ocvirki,sladica,kruh.Vrhunsko,brez pretiravanja za čisto desetko.Hvala vam in še se vidimo.Tudi danes 25.11.2018 sva z ženo bila gosta v gostilni in zopet lahko samo pohvalim hrano,ki ne samo da je dobra,ampak tudi vroča,kar je marsikje redkost.Zame je v tem koncu to najboljša gostilna.Pa še to:prebral sem mnenje,ki ga je napisal-a "alfa-betta"o neprijaznosti gospe lastnice.Jaz tega nisem bil deležen.Marsikje se kar topijo od prijaznosti,hrana pa je potem slaba.Zahajam samo v tiste gostilne,kjer imajo dobro hrano na prijaznost pa sem malo manj občutljiv.

Več mnenj