X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Gostišče na trgu, Hiša kulinarike in turizma

  • Glavni trg 30, 8000 Novo mesto
  • 31 km
  • Odprto

Ponudba

 

O nas

Gostišče na Trgu, hiša kulinarike in turizma se nahaja v starem mestnem jedru Novega mesta. Prenovljen objekt je nadomestil tradicionalno poznano Gostišče, ki so ga domačini imenovali »Trg«. Gostišče tako predstavlja biser sodobne arhitekture, ki pa svoje korenine išče v dediščini, saj se nahaja v najstarejši stavbi Novega mesta. Restavratorji so poleg prvotnih gabaritov ohranili tudi pristen leseni strop, ki ga obiskovalci lahko občudujejo v delu restavracije.

Nudimo

Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Gostišče na trgu, Hiša kulinarike in turizma Gostišče na Trgu, hiša kulinarike in turizma se nahaja v starem mestnem jedru Novega mesta. Prenovljen objekt je nadomestil tradicionalno poznano Gostišče, ki so ga domačini imenovali »Trg«. Gostišče tako predstavlja biser sodobne arhitekture, ki pa svoje korenine išče v dediščini, saj se nahaja v najstarejši stavbi Novega mesta. Restavratorji so poleg prvotnih gabaritov ohranili tudi pristen leseni strop, ki ga obiskovalci lahko občudujejo v delu restavracije. /upload/restaurant/gostisce-na-trgu-hisa-kulinarike-in-turizma-novo-mesto.jpg
Glavni trg 30 8000 Novo mesto
+386 5 907 61 50 Gostišče na trgu, Hiša kulinarike in turizma

Skupna ocena: 4,1

(Skupna ocena je seštevek 118 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 4 meseci

5

Z leti je to gostišče dvignilo kvaliteto ponudbe in postrežbe na višji nivo. Bravo.

| pred 5 meseci

5

Zelo prijazno in profesionalno osebje, odlična hrana. Zelo dobre sladice.Skratka, priporočam vsem ,ki imate radi dobro hrano .Velika je tudi izbira vina in ostalih pijač.Odlično!

| pred 5 meseci

3

Zelo dobre sladice v slastičarni! Glede prehrane eno nadstropje višje zelo razočaran pri jedeh po naročilu. Zelo slabo pripravljeno! Slabše že skoraj ne moreš jest.

| pred 6 meseci

5

Odlična kosila 🍝🍜🍛🍗🥘 in sladice v slaščičarni🍰🍮🍪🎂

| pred 6 meseci

5

Lep ambient, dobra hrana in bogata ponudba domačih proizvodov v trgovini v isti stavbi

Več mnenj