X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Oštarija Rudolfswerth

 • Kandijska cesta 35, 8000 Novo mesto
 • 30.9 km
 • €€
 • Odprto
 • Sreda, 03. Junij
 • Zelenjavna mineštra s hrenovko
  Juneči golaž, koruzna polenta, solata
  Sesekljana pečenka, krompirjev pire, kremna špinača
  Špargljeva rižota s parmezanom, solata
  Dunajski zrezek, ocvrt krompirček, solata
  Losos na žaru, blitva s krompirjem, solata
  Vampi na tržaški način, solata
  Klasična pizza iz krušne peči

Ponudba

Da lahko ponudimo prve obroke (malice) ob 9.00 uri, prične prva ekipa kuharjev z ustvarjanjem že zelo zgodaj zjutraj.
Druga ekipa kuharjev prične malce kasneje, ki poskrbi za pripravo kosil in zakuri krušno peč, da je pripravljena ob 11.00 uri za peko pizz in gratiniranih jedi.
Tretja ekipa kuharjev, pa poskrbi za jedi sodobnih kulinaričnih smernic in vas razvaja z novimi trendi in izbranimi živili v kulinariki vse do 22.00 ure.

Za skupine imamo pripravljene različne menije, prilagojene glede na dogodek. na željo naročnika pa pripravimo tudi izbrane jedi z izbranimi vini.

V restavraciji lahko pripravimo hladno topli bife, lahko pa tudi catering na izbrani lokaciji. 

O nas

V ponudbi imamo dopoldanske malice, poslovna in študentska kosila, pizze in gratinirane jedi iz krušne peči, jedi po naročilu sodobnih kulinaričnih smernic, izbor več kot 40. slovenskih vin, pogostitve na izbrani lokaciji in dostavo malic aboniranim podjetjem.
Kombinacija sodobne kulinarične domišljije in spoštovanje lokalnih in sezonskih posebnosti, je dovolj tehten razlog za obisk Oštarije Rudolfswerth.

Nudimo

Malice
Možnost rezervacije
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Študentski boni
Tedenska kosila
Oštarija Rudolfswerth V ponudbi imamo dopoldanske malice, poslovna in študentska kosila, pizze in gratinirane jedi iz krušne peči, jedi po naročilu sodobnih kulinaričnih smernic, izbor več kot 40. slovenskih vin, pogostitve na izbrani lokaciji in dostavo malic aboniranim podjetjem.
Kombinacija sodobne kulinarične domišljije in spoštovanje lokalnih in sezonskih posebnosti, je dovolj tehten razlog za obisk Oštarije Rudolfswerth.
/upload/restaurant/ostarija-rudolfswerth-novo-mesto.jpg
Kandijska cesta 35 8000 Novo mesto
2 +386 7 332 33 35 Oštarija Rudolfswerth

Skupna ocena: 4,4

(Skupna ocena je seštevek 265 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 3 meseci

5

Vrhunsko kot vedno Steak brez žilic, karpaco nebeški, gobova juha pa tako dobra, da bom naslednjič naročil le njo in panacoto

| pred 3 meseci

5

Vrhunsko. Odličen ramsteak, super pice. Že večkrat obiskal, nikoli razočaran.

| pred enim letom

5

Zelo dobra hrana, velike porcije, prijazna gostinjka

| pred enim letom

4

Lepa restavracija, super ambient, notranji interier, daje občutek starega z pridihom modernega dizajna, odlična idea in izvedba za obložitev krušne peči, veliko parkirišče, ki pa se ga delijo skupaj z Mercatorjevo trgovino, na žalost za invalide nedostopno. Na voljo veliko hrane iz krušne peči, odlične pice tudi z polnozrnatim ali konopljinim testom. Po mojem bi lahko bila pica bolj pikantna in z debeleksim testom v sredini (vendar to je stvar posameznega okusa), drugače je bila dobra, tris lignji pa odlični. Priporočam...

Več mnenj