Oštarija Rudolfswerth

  • Kandijska cesta 35, 8000 Novo mesto
  • 58.8 km
  • €€
  • Zaprto

Ponudba

Da lahko ponudimo prve obroke (malice) ob 9.00 uri, prične prva ekipa kuharjev z ustvarjanjem že zelo zgodaj zjutraj.
Druga ekipa kuharjev prične malce kasneje, ki poskrbi za pripravo kosil in zakuri krušno peč, da je pripravljena ob 11.00 uri za Peko pizz In Gratiniranih jedi.
Tretja ekipa kuharjev, pa poskrbi za Jedi sodobnih kulinaričnih smernic in vas razvaja z novimi trendi in izbranimi živili v kulinariki vse do 22.00 ure.

Za skupine imamo pripravljene različne menije, prilagojene glede na dogodek. na željo naročnika pa pripravimo tudi izbrane jedi z izbranimi vini.

V restavraciji lahko pripravimo hladno topli bife, lahko pa tudi Catering na izbrani lokaciji. 

O nas

V ponudbi imamo dopoldanske malice, poslovna in študentska kosila, pizze in gratinirane jedi iz krušne peči, jedi po naročilu sodobnih kulinaričnih smernic, izbor več kot 40. slovenskih vin, pogostitve na izbrani lokaciji in dostavo malic aboniranim podjetjem.
Kombinacija sodobne kulinarične domišljije in spoštovanje lokalnih in sezonskih posebnosti, je dovolj tehten razlog za obisk Oštarije Rudolfswerth.

Nudimo

Catering
Malice
Možnost rezervacije
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Študentski boni
Tedenska kosila
Za s sabo
Oštarija Rudolfswerth V ponudbi imamo dopoldanske malice, poslovna in študentska kosila, pizze in gratinirane jedi iz krušne peči, jedi po naročilu sodobnih kulinaričnih smernic, izbor več kot 40. slovenskih vin, pogostitve na izbrani lokaciji in dostavo malic aboniranim podjetjem.
Kombinacija sodobne kulinarične domišljije in spoštovanje lokalnih in sezonskih posebnosti, je dovolj tehten razlog za obisk Oštarije Rudolfswerth.
/upload/restaurant/ostarija-rudolfswerth-novo-mesto.jpg
Kandijska cesta 35 8000 Novo mesto
2 +386 7 332 33 35 Oštarija Rudolfswerth

Skupna ocena: 4,5

(Skupna ocena je seštevek 274 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 2 tedni

5

Najboljše pizze v mestu, super natakarji in kuhar, prijetno vzdušje.

| pred enim tednom

4

pizze so raznolike in okusne za normalno ceno

| pred enim letom

5

Zelo dobra hrana, velike porcije, prijazna gostinjka

| pred 6 meseci

5

Vrhunsko kot vedno Steak brez žilic, karpaco nebeški, gobova juha pa tako dobra, da bom naslednjič naročil le njo in panacoto

Več mnenj