X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Gostilna in picerija Harlekin

 • Gorenjska cesta 21, 1310 Ribnica
 • 64.9 km
 • €€
 • Odprto
 • Petek, 22. November
 • Piščančji paprikaš, svaljki, solata
  V) 8,40 file postrvi na posteljici ajdove kaše in jurčkov, solata
  Govedina po mongolsko, basmati riž, solata
  Pražena telečja jetrca, slan krompir, solata
  Pice v akciji6,50 pica calzone (pelati, mocarela, šunka, šampinjoni, kisla smetana, origano) pica rukola (v)(pelati, svež paradižnik, šampinjoni, origano, rukola, parmezan)pice in picete lahko naročite tudi s pirinim testom.
  Solata v akciji 6,50 mediteranska solata (v) + piceta (zelena solata, rukola, paradižnik, paprika, čebula, zelene olive, tuna)

O nas

Gostilna in picerija Harlekin je sodobna gostilna v središču podeželskega mesta Ribnica. V prijetnem ambientu, tipičnem za tradicionalno slovensko podeželsko gostilno, vam bomo postregli jedi evropske in tradicionalne slovenske kuhinje. Stalno ponudbo dopolnjujejo raznovrstne dnevne malice in odlične sezonske jedi, vse jedi pa so pripravljene na naraven način iz sveže in v okolici predelane hrane. K jedem ponudimo izvrstna vina slovenskih vinarjev. Gostom so na voljo tudi prenočišča.

Nudimo

Invalidski dostop
Kreditne kartice
Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
WI-FI
Gostilna in picerija Harlekin Gostilna in picerija Harlekin je sodobna gostilna v središču podeželskega mesta Ribnica. V prijetnem ambientu, tipičnem za tradicionalno slovensko podeželsko gostilno, vam bomo postregli jedi evropske in tradicionalne slovenske kuhinje. Stalno ponudbo dopolnjujejo raznovrstne dnevne malice in odlične sezonske jedi, vse jedi pa so pripravljene na naraven način iz sveže in v okolici predelane hrane. K jedem ponudimo izvrstna vina slovenskih vinarjev. Gostom so na voljo tudi prenočišča. /upload/restaurant/gostilna-in-picerija-harlekin-ribnica.jpg
Gorenjska cesta 21 1310 Ribnica
2 +386 1 836 15 32 Gostilna in picerija Harlekin

Skupna ocena: 4,6

(Skupna ocena je seštevek 743 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 4 meseci

5

Skoraj nisem mogel verjeti svojim očem, ko sem videl, kaj se dogaja. Najraje bi se vsedel in bridko zjokal! Eno najlepših teras v čudovitem deželskem ambientu so šli pozidati!!! Že dodajanje parkirnih mest na travnik pred teraso je bilo ne dobrodošlo. Z dodatkom trte pa so situacijo v nekolikšni meri nazaj popravili. Sicer pa njihova ponudba solat je božanska, odlikujejo jih pa tudi pizze in picete s pirinim testom. Priporočam, da vzamete ramsteak, ko ga imajo, več kot odličen. Bilo je najlepše pri njih poleti zunaj. Tako čez dan, kot zvečer, ko je vzdušje bilo kot za praznik. Zdaj je tam mnogo manj prostora. Prizidek je žak akustična katastrofa! Zvok v njemu tako doni, da popolnoma pokvari vzdušje celo na terasi, kjer zdaj težje dobiš prostor zase. Brez zadržka lahko rečem, da bo nujna dobra akustična obloge stropa, kake zavese ob stene in zadeva po popravljena. Ocena za obstoječi notranji ambient ostaja 72/100 (prizidek 45/100), za zunanji pa izgubijo vsaj 10 točk (80/100). 5 zvezdic pa samo, če upoštevam popravljeno akustiko.

| pred enim mesecem

5

Dobra hrana, lep ambient, dostopno porkirišče ter prijetno osebje.

| pred 2 mesecema

5

Naj začnem z solato s piščancem. Je odlična zgoraj je polita z sladko kislo omako kar solato naredi zelo okusno spodaj pa je ravno prav kisla. Zraven dobiš še majhno picico z sirom in po želji s tržaško omako. Pica je tudi zelo okusna. Natakarji prijazni, parkirnega mesta veliko, strežba pa dokaj hitra. Naj opozorim da imajo zelo velike porcije.

| pred 3 meseci

4

Hmm ... Narocila sem 2 jabolčna soka in dobila flašo z pol litra soka. Hecno. Osebje je prijazno, postrežba zelo hitra in zrezek po dunajsko in pomfri okusen. Pogrešala sem kakšen ajvar, prilogo. Pica margarita je bila malo premalo slana vendar sočna, za ene 3 ***. Parkirnega prostora je dovolj, miz pa tudi. Prijeten občutek domačnosti v tej gostilni zato priporočam.

Več mnenj