X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Gostilna in picerija Harlekin

  • Gorenjska cesta 21, 1310 Ribnica
  • 64.9 km
  • €€
  • Odprto

O nas

Gostilna in picerija Harlekin je sodobna gostilna v središču podeželskega mesta Ribnica. V prijetnem ambientu, tipičnem za tradicionalno slovensko podeželsko gostilno, vam bomo postregli jedi evropske in tradicionalne slovenske kuhinje. Stalno ponudbo dopolnjujejo raznovrstne dnevne malice in odlične sezonske jedi, vse jedi pa so pripravljene na naraven način iz sveže in v okolici predelane hrane. K jedem ponudimo izvrstna vina slovenskih vinarjev. Gostom so na voljo tudi prenočišča.

Nudimo

Invalidski dostop
Kreditne kartice
Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
WI-FI
Gostilna in picerija Harlekin Gostilna in picerija Harlekin je sodobna gostilna v središču podeželskega mesta Ribnica. V prijetnem ambientu, tipičnem za tradicionalno slovensko podeželsko gostilno, vam bomo postregli jedi evropske in tradicionalne slovenske kuhinje. Stalno ponudbo dopolnjujejo raznovrstne dnevne malice in odlične sezonske jedi, vse jedi pa so pripravljene na naraven način iz sveže in v okolici predelane hrane. K jedem ponudimo izvrstna vina slovenskih vinarjev. Gostom so na voljo tudi prenočišča. /upload/restaurant/gostilna-in-picerija-harlekin-ribnica.jpg
Gorenjska cesta 21 1310 Ribnica
2 +386 1 836 15 32 Gostilna in picerija Harlekin

Skupna ocena: 4,6

(Skupna ocena je seštevek 603 ocen na Google Zemljevidi)


| v zadnjem tednu

5

Skoraj nisem mogel verjeti svojim očem, ko sem videl, kaj se dogaja. Najraje bi se vsedel in bridko zjokal! Eno najlepših teras v čudovitem deželskem ambientu so šli pozidati!!! Že dodajanje parkirnih mest na travnik pred teraso je bilo ne dobrodošlo. Z dodatkom trte pa so situacijo v nekolikšni meri nazaj popravili. Sicer pa njihova ponudba solat je božanska, odlikujejo jih pa tudi pizze in picete s pirinim testom. Priporočam, da vzamete ramsteak, ko ga imajo, več kot odličen. Bilo je najlepše pri njih poleti zunaj. Tako čez dan, kot zvečer, ko je vzdušje bilo kot za praznik. Zdaj je tam mnogo manj prostora. Prizidek je žak akustična katastrofa! Zvok v njemu tako doni, da popolnoma pokvari vzdušje celo na terasi, kjer zdaj težje dobiš prostor zase. Brez zadržka lahko rečem, da bo nujna dobra akustična obloge stropa, kake zavese ob stene in zadeva po popravljena. Ocena za obstoječi notranji ambient ostaja 72/100 (prizidek 45/100), za zunanji pa izgubijo vsaj 10 točk (80/100). 5 zvezdic pa samo, če upoštevam popravljeno akustiko.

| pred enim mesecem

5

Ta pizetija je gotovo najboljsa dalec naokoli tako po pestri in odlicni hrani kot gostoljubnemu in prijetnemu osebju. Tu še nikoli nismo jedli slabo, vedno odhajamo zadovoljni in se z veseljem vracamo. Priporočamo obisk. Gotovo nikomur ne bo zal. Sama pa se opravicujem za 1 zvezdico. Dari bi morala vseh 5, pa se je zadeva prehitro dprostila in oddala. Dkratka OCENA ODLIčNO.

| v zadnjem tednu

5

Zelo prijazno osebje hitra postrežba pizza iz krušne peči super na voljo pester in raznolik jedilni list .cene dostopne

Več mnenj