Gostinstvo Pugelj

  • Lepovče 23, 1310 Ribnica
  • 38.5 km
  • €€
  • Zaprto

Ponudba

Organiziramo in pripravljamo poročne pogostitve in ostala družinska slavja (krst, obhajila, birme, rojstni dnevi, obletnice, pogrebščine. za zaključene družbe organiziramo pustovanje, martinovanje in v decembru novoletna praznovanja ter silvestrovanje. vse ostale gostinske storitve za zaključene družbe nudimo po naročilu. hrano dostavimo tudi na dom ali na različne lokacije.
Ponujamo vam možnost organizacije celotnega dogodka. vaše praznovanje bo vsem ostalo v lepem spominu po dobri hrani, profesionalni in prijetni postrežbi, ter odličnem vzdušju. pri svojem delu imamo ogromno izkušenj in vemo, kako je treba slavnostne dogodke pripraviti in izpeljati.

O nas

V industrijski coni RIKO v Ribnici se nahaja naše družinsko podjetje z 22 letno gostinsko tradicijo. Razpolagamo z večjo gostinsko sobo, ki sprejme 300 gostov in pa v kletnih prostorih s posebnim vhodom sobo za 60 gostov in sobo za 30 gostov. Dostop je invalidom tudi omogočen. Ob lokalu se nahaja lasten velik parkirni prostor za več avtobusov ali osebnih vozil.

Nudimo

Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Gostinstvo Pugelj V industrijski coni RIKO v Ribnici se nahaja naše družinsko podjetje z 22 letno gostinsko tradicijo. Razpolagamo z večjo gostinsko sobo, ki sprejme 300 gostov in pa v kletnih prostorih s posebnim vhodom sobo za 60 gostov in sobo za 30 gostov. Dostop je invalidom tudi omogočen. Ob lokalu se nahaja lasten velik parkirni prostor za več avtobusov ali osebnih vozil. /upload/restaurant/restaurantfac366535612bb1.jpg
Lepovče 23 1310 Ribnica
2 +386 1 8361 189 Gostinstvo Pugelj

Skupna ocena: 4,3

(Skupna ocena je seštevek 45 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim letom

5

Izredno dobra hrana in postrežba...

| pred enim letom

4

Odlične malice in super cena, prijazno osebje. Zaklenjeni wcji vendar zelo čisti. Priporočam

| pred enim letom

4

Bilo odlično, vsakemu priporočam.

| pred enim letom

5

Dnevna ponudba malic,dobra gostinska ponudba za zaključene družbe,obletnice,razna praznovanja,novoletne in pustne zabave,......

| pred enim letom

4

Menza z malicami in kosili. Hrana je zelo ugodna, povsem dobra a za moj okus malo preveč bogata z ogljikovimi hidrati. A to je lahko tudi plus v kolikor cel dan delaš fizično. Največja odlika menze so vsake tri tedne kmečke pojedine s krvavicami in pečenicami. Pri nas vsi komaj čakamo na ta dan. Tu je namreč navada, da meniji kolobarijo, vsak dan pa sta na voljo praviloma dva. Notranji ambient je bolj industrijski, a so ga zadnje leto lepo opremili s prijetnimi dodatki, ki prinesejo domačnost, in s tem izboljšali oceno za vsaj 30% (57/100). Zunanjih prostorov nimajo.

Več mnenj