X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Gostišče Marinčič

  • Škocjan 37, 8275 Škocjan
  • 17.5 km
  • Odprto

Ponudba

Gostišče Marinčič slovi po svoji pripravi čudovite, okusne in pristne domače hrane. Že z vonjem po domači kuhinji želimo v gostih obuditi prijetne spomine na domačo kuhinjo, toploto krušne peči, sladkost babičinega malinovca in jabolčnega štrudla.

Ponujamo vam jedi štirih generacij:

V ospredju prve je svinjska obara z ajdovimi žganci in Marinčičev »esihflajš«. Drugo in tretjo sestavljajo štiri vrste juhe; goveja z domačimi rezanci, vraničnimi žličniki in žlinkrofi ter zelenjavna z gobicami.

Glavna jed mami s štirimi vrstami mesa; z domačim pečenim piščancem ali kokošjo, svinjsko in telečjo pečenko, nadevanimi svinjskimi in telečjimi prsi (vse pečeno v krušni peči) ter kuhano govedino. Za prilogo pripravljamo pražen krompir, sirove štruklje iz domače skute in pregrete smetane, domače mlince in domači kruh. V zimskih mesecih postrežemo tudi z domačimi krvavicami, pečenicami in domačim kislim zeljem, ob posebnih priložnostih po naročilu nadevamo goske in račke.

Krožniki četrte generacije zadovoljujejo z okusi sodobnih zdravih jedi. Privoščite si lahko solate iz ajdove kaše, krompirjevo juho z ajdovo kašo, ajdove štruklje, gratinirano zelenjavo z domačega vrta in drugo.

Tudi sladice pripravljamo iz domačih sestavin. Žal vam bo, če ne boste poskusili slivove pite ali jabolčnega zvitka.

O nas

Marinčič Inn ponuja hišne specialitete in prijazno namestitev v Škocjanu.

Nudimo

Možnost rezervacije
Parkirni prostor
WI-FI
Gostišče Marinčič Marinčič Inn ponuja hišne specialitete in prijazno namestitev v Škocjanu. /upload/restaurant/gostisce-marincic-skocjan.jpg
Škocjan 37 8275 Škocjan
+386 7 307 61 15 Gostišče Marinčič

Skupna ocena: 4,2

(Skupna ocena je seštevek 59 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 5 meseci

5

Odlično 👌 priporočam!

| pred enim letom

4

Če ste na Dolenjskem in če želite prespati in pojesti dobro za ugoden denar je to mesto pravo

| pred enim letom

5

Z obiskom v Gostišču Marinčič se srečamo s čisto drugim pomenom. Ureditev, hrana, prijaznost,... maksimum, maksimum, več kot odlično. Hvala celotni ekipi za ohranjanje Slovenske tradicije.

| pred enim letom

4

Izredno dobra domača gostilna, priporočam vsem.

| pred 2 letoma

5

Zelo dobra hrana, pripravljena po starodobnih receptih naših babic.....

Več mnenj