Gostišče Marinčič

  • Škocjan 37, 8275 Škocjan
  • 62.8 km
  • Odprto

Ponudba

Gostišče Marinčič slovi po svoji pripravi čudovite, okusne in pristne domače hrane. Že z vonjem po domači kuhinji želimo v gostih obuditi prijetne spomine na domačo kuhinjo, toploto krušne peči, sladkost babičinega malinovca in jabolčnega štrudla.

Ponujamo vam jedi štirih generacij:

V ospredju prve je svinjska obara z ajdovimi žganci in Marinčičev »esihflajš«. Drugo in tretjo sestavljajo štiri vrste juhe; goveja z domačimi rezanci, vraničnimi žličniki in žlinkrofi ter zelenjavna z gobicami.

Glavna jed mami s štirimi vrstami mesa; z domačim pečenim piščancem ali kokošjo, svinjsko in telečjo pečenko, nadevanimi svinjskimi in telečjimi prsi (vse pečeno v krušni peči) ter kuhano govedino. Za prilogo pripravljamo pražen krompir, sirove štruklje iz domače skute in pregrete smetane, domače mlince in domači kruh. V zimskih mesecih postrežemo tudi z domačimi krvavicami, pečenicami in domačim kislim zeljem, ob posebnih priložnostih po naročilu nadevamo goske in račke.

Krožniki četrte generacije zadovoljujejo z okusi sodobnih zdravih jedi. Privoščite si lahko solate iz ajdove kaše, krompirjevo juho z ajdovo kašo, ajdove štruklje, gratinirano zelenjavo z domačega vrta in drugo.

Tudi sladice pripravljamo iz domačih sestavin. Žal vam bo, če ne boste poskusili slivove pite ali jabolčnega zvitka.

O nas

Poleg brezplačno WiFi, restavracijo in žar, Marinčič Inn ponuja hišne prijazno namestitev v Škocjanu. Gostje lahko uživajo v bar na kraju samem. Brezplačno privatno parkirišče je na voljo na kraju samem. Nekatere sobe vključujejo sedežno površino za vaše udobje. Vsaka soba ima svojo kopalnico. Televizor je izrazit. najem koles in najem avtomobila so na voljo na tem gostišču in površina je priljubljena za golf. Gostje lahko uživajo različne dejavnosti v okolici, tudi jahanje in kolesarjenje.

Nudimo

Možnost rezervacije
Parkirni prostor
WI-FI
Gostišče Marinčič Poleg brezplačno WiFi, restavracijo in žar, Marinčič Inn ponuja hišne prijazno namestitev v Škocjanu. Gostje lahko uživajo v bar na kraju samem. Brezplačno privatno parkirišče je na voljo na kraju samem. Nekatere sobe vključujejo sedežno površino za vaše udobje. Vsaka soba ima svojo kopalnico. Televizor je izrazit. najem koles in najem avtomobila so na voljo na tem gostišču in površina je priljubljena za golf. Gostje lahko uživajo različne dejavnosti v okolici, tudi jahanje in kolesarjenje. /upload/restaurant/gostisce-marincic-skocjan.jpg
Škocjan 37 8275 Škocjan
+386 41 342 210 Gostišče Marinčič

Skupna ocena: 4,2

(Skupna ocena je seštevek 141 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim tednom

3

Lep ambient pod dišečimi lipami, prijazen natakar, zelo skromna porcija (na fotografiji za dve osebi) za to ceno.

| pred 8 meseci

5

Šla sem samo na kavico, ampak sem dobila pravo turško, kar je redkost. Super so, prijazen natakar.

| pred 7 leti

5

Vrhunska gobova juha, govedina z hrenovo omako, pražen krompir, mešana solata ter odlični domači štrukelj!!! Res zadovoljen s postrežbo, prijaznostjo ter seveda tudi cena presenečenje na koncu ZELO UGODNO!!! Bravooo!!!

Več mnenj