X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Kaj je Malcajt?

Malcajt je spletna platforma za objavljanje ponudbe slovenskih restavracij, gostiln in ostalih ponudnikovkulinarike. Malcajt povezuje kupce in ponudnike, omogoča preprost dostop do ponudbe malic in kosil terje učinkovito orodje za oglaševanje gostinskih lokalov. Če ste lačen posameznik, ki išče hitro in okusnomalico, ali lastnik lokala, ki želi povečati svojo prepoznavnost in privabiti več strank, Malcajt je pravi naslov.


Za tiste ta'lačne

Enostavna ponudba malic in kosil: Preglejte široko ponudbo malic in kosil iz različnih slovenskihgostiln in restavracij.

Raznolika ponudba: Od tradicionalnih slovenskih jedi do mednarodnih okusov, Malcajt vam ponujaraznovrstno izbiro za vsak še tako lačen želodček.

Ocene in mnenja: Preberite mnenja drugih uporabnikov in delite svoje izkušnje, da pomagate drugim priizbiri najboljše malice ali kosila.


Za ponudnike

Enostavno upravljanje: Preprosto upravljajte z vašo ponudbo, sprejemajte naročila in komunicirajte sstrankami preko uporabniku prijazne platforme.

Povečanje vidnosti: Sodelujte v naši skupnosti in povečajte prepoznavnost vašega lokala zdoseganjem širšega občinstva.

Učinkovito oglaševanje: Ustvarite privlačne oglase za vaše lokale in privabite več strank s pomočjonaše platforme.


Zakaj izbrati Malcajt?

Uporabniku prijazna izkušnja: Naša platforma je zasnovana z mislijo na uporabnika, kar zagotavljaenostavno in prijetno izkušnjo tako za kupce kot ponudnike.

Podpora strankam: Naša ekipa za podporo strankam je vedno pripravljena pomagati in odgovoriti navaša vprašanja.


Pridružite se Malcajtu še danes in odkrijte, kako preprosto je naročiti malico ali promovirati vaš lokal.Postanite del naše lačne skupnosti in preizkusite vse prednosti, ki prinaša Malcajt.

Najdete nas tudi na

Malcajt - vsi ponudniki na enem mestu info(at)malcajt.com malcajt logo