X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Koroška hiša Pri lipi

  • Mariborska cesta 12, 2366 Muta
  • 77.2 km
  • €€
  • Zaprto

Aktualna ponudba

Ni dnevne ponudbe? Sporoči ponudniku, da želiš njegovo aktualno ponudbo na Malcajt.com.

O nas

Kuhamo koroške dobrote po receptih naših babic. Notranjost smo opremili po tradicionalnem koroškem izročilu, kjer prevladujeta les in kamen.Organiziramo in vodimo civilne poroke na prostem in cerkveni poročni obred v najstarejši cerkvi na Slovenskem.Možnost nočitev v tipičnih koroških sobicah. Za vas organiziramo enodnevne in več dnevne izlete.

Nudimo

Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Tedenska kosila
Koroška hiša Pri lipi Kuhamo koroške dobrote po receptih naših babic. Notranjost smo opremili po tradicionalnem koroškem izročilu, kjer prevladujeta les in kamen.Organiziramo in vodimo civilne poroke na prostem in cerkveni poročni obred v najstarejši cerkvi na Slovenskem.Možnost nočitev v tipičnih koroških sobicah. Za vas organiziramo enodnevne in več dnevne izlete. /upload/restaurant/gostilna-pri-lipi-muta-muta.jpg
Mariborska cesta 12 2366 Muta
2 +386 41 722 091 Koroška hiša Pri lipi

Skupna ocena: 4,4

(Skupna ocena je seštevek 207 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

4

Sicer všečen interier. Hrana pa bi lahko bila še raznovrstnejša.

| pred 7 meseci

5

Imeli smo izlet v Muto kjer smo si ogledali krajevne znamenitosti, pa tudi mogočno reko Dravo in njen pritok reko Bistrico. Ker so želodčki bili potrebni hrane smo zavili tudi proti gostilni Pri lipi. Izredno lepo je vse urejeno. Pred gostiščem je polno rož, v večjih posodah so zelišča z opisi rastlin. Povsod je polno cvetja, grmovnic. Zunanje mize so pogrnjene s prti ročne izdelave, vse je tako zanimivo, po tleh so razstavljene razne posode za mleko, ki služijo kot okras, samokolnica napolnjena z rožami, polno nekih drobnih, lepih detajlov. Veža je tudi opremljena s starimi likalniki, mizami, posebna panoja s prospekti kraja Za kosilo sta bili dve vrsti juhe: goveja in gobova z jurčki, poleg pa so bili še jetrni štruklji -zelo dober okus. Nato je sledil krompirjev pire s čemažem, sirov štrukelj, dve vrsti mesa. Za poobedek pa sladoled s pistacijo in čokoladno torto polito z bučnim oljem. Izredna harmonija okusov - ODLIČNO. Dobili smo tudi bezgov sok z limono - krasen okus. WC pa je izredno čist, v prostoru z vodo je tudi pult kjer lahko odložiš torbico. V samem WC-ju je tudi sivka, ki prav lepo diši. Postrežba je bila tudi enkratna. Imajo tudi stolčke za male otroke, če je potrebno. Parkirni prostor je kar velik. Večkrat imajo tu poroke. Izbrani so bili tudi za najboljšo gostilno. Res si to zaslužijo. Če Vas bo pot zanesla v te kraju - Vam obisk te gostilne toplo priporočam.

| pred 2 mesecema

5

Bili smo na poroki in je bilo zelo dobro vse organizirano in pripravljeno.

| v zadnjem tednu

5

Zelo dobra hrana, krasen ambient. Primerne cene.

| pred 2 mesecema

5

Ni ga boljšega kot v dobri družbi oosedwti v Koroški hiši Pri Lipi

Več mnenj