Gostišče Erjavc

  • Vas 23, 2360 Radlje ob Dravi
  • 85.2 km

Ponudba

Kosila in večerje
za zaključene družbe, sedmine,...

Najem prostora
za sestanke, seminarje,...

Praznovanja
Rojstnih dnevov, obletnic,...

Organizacija
glasbe in animacije

O nas

Gostinski lokal s 54-letno tradicijo in domačo hrano. Na voljo je velika restavracija za 120 oseb, TV-soba za 22 oseb in terasa, na kateri je prostora za 16 oseb. Nudimo kosila in večerje za zaključene skupine in posameznike, možnost najema prostora za poslovne sestanke, seminarje in razna praznovanja; organiziramo tudi glasbo ter animacijo.

Nudimo

Možnost rezervacije
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Gostišče Erjavc Gostinski lokal s 54-letno tradicijo in domačo hrano. Na voljo je velika restavracija za 120 oseb, TV-soba za 22 oseb in terasa, na kateri je prostora za 16 oseb. Nudimo kosila in večerje za zaključene skupine in posameznike, možnost najema prostora za poslovne sestanke, seminarje in razna praznovanja; organiziramo tudi glasbo ter animacijo. /upload/restaurant/gostisce-erjavc-radlje-ob-dravi.jpg
Vas 23 2360 Radlje ob Dravi
+386 41 489 349 Gostišče Erjavc

Skupna ocena: 4,9

(Skupna ocena je seštevek 138 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 2 mesecema

5

Bilo je nepozabno 💖 Hrana, prostor, postrežba super 💯

| pred enim letom

5

Odlična lokacija za praznovanja zaključenih družb. Ambient super, hrana odlična, osebje na visokem nivoju, cene primerne ponudbi... Posebno zadovoljni smo tudi s ponudbo sobe s posteljami in kopalnico za tiste otroke, ki ne zdržijo žura do jutra in seveda dame/gospode, da se lahko osvežijo za nadaljevanje žura.

| pred enim letom

5

Zelo okusna hrana. Prijazen gostitelj in dobro vpeljana ekipa ter prijeten ambient. Iščete prostor za praznovanje? Ne iščite dalje. To je to.

| pred 7 meseci

4

Hrana okusna, raznovrstna, na domač način. Priporočam za zaključene družbe.

| pred 4 meseci

5

Prijetno vzdušje, odlična hrana.

Več mnenj