X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Hiša Ančka

  • Celjska cesta 5, 2380 Slovenj Gradec
  • 69.4 km
  • €€
  • Odprto

Aktualna ponudba

Ni dnevne ponudbe? Sporoči ponudniku, da želiš njegovo aktualno ponudbo na Malcajt.com.

O nas

Danes poleg obroka »na žlico« najdete v Hiši Ančka italijansko kulinariko, s pridihom Slovenije. Prednost ji dajejo domače testenine, izvrstne sladice ter pester nabor vin in viskijev. V njej se prirejajo tudi raznorazni kulinarični in tematski večeri. S ponosom se pohvalimo tudi z uvrstitvijo na slovensko tedensko akcijo Teden restavracij, kjer se promovira najboljša kulinarika. Hiša Ančka se lahko pohvali tudi z veliko letno teraso, veliko kar 250 kvadratov.

Nudimo

Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Tedenska kosila
Hiša Ančka Danes poleg obroka »na žlico« najdete v Hiši Ančka italijansko kulinariko, s pridihom Slovenije. Prednost ji dajejo domače testenine, izvrstne sladice ter pester nabor vin in viskijev. V njej se prirejajo tudi raznorazni kulinarični in tematski večeri. S ponosom se pohvalimo tudi z uvrstitvijo na slovensko tedensko akcijo Teden restavracij, kjer se promovira najboljša kulinarika. Hiša Ančka se lahko pohvali tudi z veliko letno teraso, veliko kar 250 kvadratov. /upload/restaurant/hisa-ancka-slovenj-gradec.jpg
Celjska cesta 5 2380 Slovenj Gradec
2 +386 5 90 34 829 Hiša Ančka

Skupna ocena: 4,3

(Skupna ocena je seštevek 290 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim tednom

5

Prijeten ambient praktično v centru Slovenj Gradca, kjer ponujajo tako dobro hrano kot tudi pijače. Super so njihove pice iz krušne peči, ki imajo poleg kvalitetnih sestavin in polnosti okusa še zelo zanimiva in izvirna imena. Vsekakor prepričajo zato z veseljem priporočam.

| pred enim mesecem

1

Katarofa od katastrofe... In to naj bi bila "restavracija na nekem visjem nivoju." Pica totalno neokusna in zažgana, kelnar pa si ne more zapomniti enega samega dodatka, poleg tega pa se na koncu niti cene iz cenika in računa ne ujemajo. Če se "vrhunskim kuharjem z mednarodnimi izkušnjami" zatakne že pri takšnih osnovah si ne upam poizkusiti še kaj drugega...

| pred enim tednom

4

Zelo dobra hrana, a včasih pride do nezgod (na moj krompirček sem čakal 1 uro in se je izkazalo, da sploh niso vedeli, da sem ga naročil)

| pred 3 meseci

5

Fenomenalna točka. Tako blizu nas. Zaželela sem si kavice. Opazila sem krasen vrt. Krasne stopnice so me velikodušno sprejele. Prostorna veža je bila kreirana po mojem okusu. Prvo srečanje s prostorno restavracijo in letnim vrtom pa me je pustilo brez besed. Kaj takega??? Končno sem popila odlično kavo. Prosila sem za jedilni list. Fenomenalno. Po najinem okusu. Saj sva se z možem odločila še za kosilo. Seveda sva bila popolnoma zadovoljna. Sicer pa fotografije povedo vse. Zagotovo se še vidimo!!!! Hvala za danes!!!

| pred 3 meseci

4

Restavracija oz pizzerija je bilo pravo prijetno presenečenje. Lokal je stilno urejen, hrana sicer še nepreiskušena, a pizze na sosednji mizi so vsaj po izgledu bile odlicne, z ravno pravo debelino testa in ne prevec obložene. Domač sladoled je odličen, metin in sivkin domač sok pa prav tako. Priporočam.

Več mnenj