Hiša Ančka

  • Celjska cesta 5, 2380 Slovenj Gradec
  • 67.2 km
  • €€
  • Zaprto

Aktualna ponudba

Ni dnevne ponudbe? Sporoči ponudniku, da želiš njegovo aktualno ponudbo na Malcajt.com.

O nas

Danes poleg obroka »na žlico« najdete v Hiši Ančka italijansko kulinariko, s pridihom Slovenije. Prednost ji dajejo domače testenine, izvrstne sladice ter pester nabor vin in viskijev. V njej se prirejajo tudi raznorazni kulinarični in tematski večeri. S ponosom se pohvalimo tudi z uvrstitvijo na slovensko tedensko akcijo Teden restavracij, kjer se promovira najboljša kulinarika. Hiša Ančka se lahko pohvali tudi z veliko letno teraso, veliko kar 250 kvadratov.

Nudimo

Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Tedenska kosila
Hiša Ančka Danes poleg obroka »na žlico« najdete v Hiši Ančka italijansko kulinariko, s pridihom Slovenije. Prednost ji dajejo domače testenine, izvrstne sladice ter pester nabor vin in viskijev. V njej se prirejajo tudi raznorazni kulinarični in tematski večeri. S ponosom se pohvalimo tudi z uvrstitvijo na slovensko tedensko akcijo Teden restavracij, kjer se promovira najboljša kulinarika. Hiša Ančka se lahko pohvali tudi z veliko letno teraso, veliko kar 250 kvadratov. /upload/restaurant/hisa-ancka-slovenj-gradec.jpg
Celjska cesta 5 2380 Slovenj Gradec
2 +386 5 90 34 829 Hiša Ančka

Skupna ocena: 4,3

(Skupna ocena je seštevek 363 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 2 tedni

5

Izjemno prijeten hotel s petimi estetsko opremljenimi sobami, izvrstno prehrano ter bogato ponudbo vin in izbranih alkoholnih pijač. Gostom je na voljo tudi wellness s savno. Hotel je v središču mesta, v bližini je Pokrajinski muzej z galerijo. Še posebno pa moram poudariti vrhunsko osebje, ki skuša ustreči prav vsaki želji gostov. Vsem, ki želite raziskovati Koroško, priporočam, da si kot "bazni tabor" izberete prav Hišo Ančko!

| pred enim tednom

5

Odlicne pizze,cist in urejen lokal.Osebje prijazno,res na nivoju .Dam vam oceno, super 5.Radi imate vse goste,tudi tiste ki imajo 4 tace.Skrbno ste takoj ,prinesli posodo z vodo,za kuzka na terasi.Ostanite ,taksni👌👍

| v zadnjem tednu

5

Vse super, prijeten ambient, odlična hrana, dobro hišno vino in zelo prijazno osebje. Se še vidimo 😀

| pred enim mesecem

5

Manjši hotel,ki nudi vse kar imajo veliki. Čudovit ambient,vrhunska hrana in postrežba ter zelo prijazno osebje. Dodatno pohvalo pa si zasluzi wellness center. Vrhunska sprostitev za telo in duha...Lokacija odlična za kolesarje in pohodnike. Obisk na KOPE s kolesom je pravi podvig.

| pred 2 mesecema

5

Hotel leži v centru mesta, čeprav se zdi povsem drugače, zaradi čudovito urejene okolice, prijetnega vrta, kjer so tudi igrala za otroke. Hotel je sodobno in okusno opremljen. Osebje zelo prijazno in profesionalno. Hrana je vrhunske kakovosti, obenem pa estetsko postrežena. Hotel ima whirpool v kleti, ki je prav tako nov in pravi raj za dušo in telo, saj ima vse. Skratka eden redkih hotelov, ki nima pomanjkljivosti in lastniki z osebjem živijo svoje sanje.

Več mnenj