Mehiška restavracija Saloon

  • Vrhe 9, 2380 Slovenj Gradec
  • 65.2 km
  • €€
  • Odprto

Ponudba

Nudimo vam pestro izbiro mehiških jedi, pic, steakov, solat in specialitet.

O nas

Restavracija, ki vam poleg odlične kulinarične ponudbe, zares ogromnih porcij in prijaznega osebja, postreže še s pravim ambientom v stilu divjega zahoda s pridihom Mehiškega temperamenta. Restavracijo v tej podobi poznamo že prebližno 5 let. Sama ideja o nastanku, pa se je porodila lastniku lokala Nicolasu Konečniku, ko je potoval po Evropi.

Nudimo

Dostava na dom
Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Mehiška restavracija Saloon Restavracija, ki vam poleg odlične kulinarične ponudbe, zares ogromnih porcij in prijaznega osebja, postreže še s pravim ambientom v stilu divjega zahoda s pridihom Mehiškega temperamenta. Restavracijo v tej podobi poznamo že prebližno 5 let. Sama ideja o nastanku, pa se je porodila lastniku lokala Nicolasu Konečniku, ko je potoval po Evropi. /upload/restaurant/mehiska-restavracija-saloon-slovenj-gradec.png
Vrhe 9 2380 Slovenj Gradec
2 +386 2 882 21 18 Mehiška restavracija Saloon

Skupna ocena: 4,2

(Skupna ocena je seštevek 477 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim tednom

5

Super ambient, odlična hrana, prijazno osebje.

| pred 2 mesecema

5

Lokacija malce odmaknjena od vrveža. Velik vrt, ki zagotavlja (v tem času) varno druženje. Totej prijeten in prijazen ambijent, če temu dodamo še prijazno osebje, dobro hrano in pijačo (porcije so predimenzionirane) potem je rezultat lahko samo odlično počutje.

| pred 3 tedni

5

Ne vem kako lahko nekateri dajejo tako negativne komentarje na hrano in postrežbo. Danes sva bila z drago na večerji. Naročila Sticky fingerse in Quesada de Pollo tortilije. Postrežena sva bila prej kot v 20 minutah, hrana pa fantastična (da ogromne porcije sploh ne omenjam). Izredno zadovoljna sva bila. Petka:)

| pred enim mesecem

5

Velike porcije in odlična hrana. Marinirane reberce.

Več mnenj