X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Nagradna igra "Slikaj #Malcajt in zadeni kosilo"

Na družbenih omrežjih Facebook in Instagram poteka nagradna igra, v kateri lahko sodelujejo vsi uporabniki in uporabnice omenjenih dveh družbenih omrežij. V nadaljevanju objavljamo pravila nagradne igre "Slikaj #Malcajt in zadeni kosilo".


Rezultati nagradne igre:

Kosilo za 2 osebi po izbiri prejme Tanja Mojzer, majico Malcajt bo nosil Gorazd Osolnik. Nagrajenca prosimo, da se nam oglasita na info@malcajt.com ali prek zasebnega sporočila na Facebooku.

Pravila nagradne igre:

  1. Nagradna igra "Slikaj #Malcajt in zadeni kosilo" poteka na družbenih omrežjih Facebook in Instagram.

  2. V nagradni igri sodeluješ tako, da na Facebooku ali Instagramu objaviš fotografijo svoje malice, kosila ali ostale dobrote in statusu pripišeš značko #malcajt. Pazi, da so pravice za objavo fotografije na Facebooku nastavljene kot "Javno / Public".

  3. Nagradna igra traja do 22. marca 2018 do 12. ure. Zmagovalno fotografijo bo izbrala Malcajt komisija in rezultate še isti dan objavila na Facebook strani Malcajt. Še namig: Več všečkov pod fotografijo, več možnosti za nagrado!

  4. Nagrade:

  5. Z objavo fotografije v komentarju sodelujoči dovoljuje organizatorju nagradne igre uporabo fotografije na Facebooku in Instagramu.


Slikaj #Malcajt in pojdi naslednjič na Malcajt brezplačno.Primer sodelovanja v nagradni igri:

Objava fotografije na Facebooku

1) Dodaj značko #malcajt

Fotografijo lahko objaviš prek mobilne aplikacije Facebook ali prek spletnega mesta facebook.com. Ko fotografijo opremiš s tekstom, ne pozabi na značko / ključnik / hashtag #malcajt. Le s tem dodatkom pri besedilu ob fotografijo jo bomo lahko poiskali in uvrstili med sodelujoče fotografije.

2) Označi fotografijo kot "Javno / Public"

Pred stiskom gumba Objavi poglej še v nastavitve pri objavi fotografije. Z oznako "Javno / Public" dovoliš, da je fotografija vidna navzven tudi ostalim, s tem pa sodeluješ v nagradni igri in le tako jo bomo lahko opazili med objavami.

3) Objavi fotografijo

Zdaj si le še korak stran od sodelovanja v nagradni igri "Slikaj #Malcajt in zadeni kosilo". Objavi fotografijo in počakaj na zaključek nagradne igre.

Slikaj #Malcajt in pojdi naslednjič na Malcajt brezplačno.


Objava fotografije na Instagramu

1) Dodaj značko #malcajt

Fotografijo lahko objaviš prek aplikacije Instagram. Le dodaj še značko / ključnik / hashtag #malcajt in

2) Klikni na gumb Share in že sodeluješ v nagradni igri

Zdaj le še klikni na gumb "Share" in že sodeluješ v nagradni igri "Slikaj #Malcajt in zadeni kosilo". Objavi fotografijo in počakaj na zaključek nagradne igre.

Slikaj #Malcajt in pojdi naslednjič na Malcajt brezplačno.


Krško, marec 2018

Najdete nas tudi na