Pizzerija Furman

  • Partizanska 1, 1381 Rakek
  • 30.2 km
  • Odprto

O nas

Na Rakeku, le slab kilometer od AC izvoza Unec, najdete prijetno urejeno družinsko gostišče in pizzerijo Furman, kjer boste lahko uživali v domačem ambientu in odličnih pizzah iz krušne peči ter ostalih dobrotah pripravljenih na izviren način. Ljubitelji jedi z žara enostavno ne smete mimo nas.

Nudimo

Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Tedenska kosila
WI-FI
Pizzerija Furman Na Rakeku, le slab kilometer od AC izvoza Unec, najdete prijetno urejeno družinsko gostišče in pizzerijo Furman, kjer boste lahko uživali v domačem ambientu in odličnih pizzah iz krušne peči ter ostalih dobrotah pripravljenih na izviren način. Ljubitelji jedi z žara enostavno ne smete mimo nas. /upload/restaurant/pizzerija-furman-rakek.jpg
Partizanska 1 1381 Rakek
+386 1 7051 124 Pizzerija Furman

Skupna ocena: 4,2

(Skupna ocena je seštevek 931 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 11 meseci

5

🔝 hrana, postrežba in vzdušje,… Staro jedro naselja je nastalo ob župnijski cerkvi. Spodnji del naselja je na dnu uvale, ki je brez stalnih vodotokov. Pod naseljem so obsežne obdelovalne površine, na dolomitnem obrobju uvale pa travniki in pašniki, ki se zaraščajo. Po izgradnji železnice leta 1857 je Rakek postal pomemben, saj je bila tu glavna železniška postaja za obsežno gozdnato zaledje. Med svetovnima vojnama je bil obmejni kraj. Takrat se je število prebivalcev potrojilo, dobil je meščansko šolo in sodišče. Ugodna prometna lega je povzročila hitro rast naselja, danes se širi ob cestah proti Uncu, pod Srnjakom (664 m) in Tičnico (664 m) ter ob cesti proti Cerknici.

| pred 11 meseci

4

Hrana je okusna in slastna. Osebje je prijazno in odzivno. Naročeno se hitro dobi. Lokacija je manj posrečena: stičišče železniške proge in ceste. Moti vonj po gumah gradbiščih tovornjakov z bližnje ceste.

Več mnenj
Imate svojo spletno stran? Malice in kosila lahko enostavno prikažemo tudi tam. Pišite nam na mail: