X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Gostinstvo Tomex

  • Cankarjeva ulica 26, 6250 Ilirska Bistrica
  • 106.8 km
  • €€
  • Zaprto

Aktualna ponudba

Ni dnevne ponudbe? Sporoči ponudniku, da želiš njegovo aktualno ponudbo na Malcajt.com.

Nudimo

Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Tedenska kosila
WI-FI
Gostinstvo Tomex
Cankarjeva ulica 26 6250 Ilirska Bistrica
2 +386 5 710 00 22 Gostinstvo Tomex

Skupna ocena: 4,4

(Skupna ocena je seštevek 293 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

4

Prijeten lokal, ki zna včasih presenetiti z zelo prijaznim, skoraj razposajenim osebjem. Hrana je običajno dobra in cene sprejemljive. Še prideva.

| pred 7 meseci

1

Cakala sva 10 min da naja je na nekdo od natakarjev sploh opazil (skupaj z nama nas je v celi restavraciji bilo cca 15-20), nato so pristopili k mizi kot da se poznamo. Po nekaj minutah sva sicer dobila pijaco in kasneje tudi hrano. Hrana je bila naceloma dobra, le cene so bile za ostale stvari razen pice precej previsoke za vse prej kot luksuzen lokal (takšne cene bi pričakoval v LJ ob reki). Po tem ki sva pojedla sva cca 15min čakala da bi nama kdo odnesel krožnike, vendar se tudi takrat ni nihče zmenil za naju. Nato je šla punca prijazno po račun za šank. Tam je natakar odvrnil da pride takoj. Po 15 min ko sva že mislila oditi sem opazil natakarja ki naju je stregel, da je veselo kadil tik pred glavnim vhodom. Ko sem ga opazil sem ustal in malo z denarnico pocil po mizi. Ta je to takoj opazil in medtem ko sem se sam 2. odsel po racun ga je imel da sem prisel do pulta ze natisnjenega. Tako da hrana ok, cene malo manj, kader pa poden. Odsvetujem obisk priporocam katero koli drugo restavracijo v blizini, sploh ce nimas namena jest 2 ure

| pred 7 meseci

1

Razočarana... hrana je bila hladna... čakanje skoraj pol ure kljub temu da sr natakarji sprehajajo okoli in te ignorirajo. Ko sem cca 15min cakala na racun (sla sem za pult in prosila za le tega) je natakar sedel pred gostilno in KADIL!! Potrebno je bilo ponoreti da sem lahko placala. KATASTROFA, odsvetujem obisk zarafi tako nemarnega odnosa.

| pred 2 mesecema

5

Lepo ugodno mirno

| pred 2 mesecema

4

Ne boste zgrešili

Več mnenj