Avio Pub Picerija &Wine Bar & Steak House

  • Rakitnik 1a, 6258 Prestranek
  • 41.2 km
  • €€
  • Odprto
Evidenca delovnega časa Evidenca delovnega časa

Aktualna ponudba

Ni dnevne ponudbe? Sporoči ponudniku, da želiš njegovo aktualno ponudbo na Malcajt.com.

Nudimo

Catering
Invalidski dostop
Kreditne kartice
Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
WI-FI
Avio Pub Picerija &Wine Bar & Steak House /upload/restaurant/avio-pub-picerija-wine-bar-steak-house-prestranek.png
Rakitnik 1a 6258 Prestranek
2 +386 57 201 310 Avio Pub Picerija &Wine Bar & Steak House

Skupna ocena: 4,5

(Skupna ocena je seštevek 2529 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim tednom

1

Izjemno nevljudno osebje. Prišli smo štirje ter za mizo čakali in gledali kako so nas natakarji ignorirali in stregli vse ostale goste. Ko smo po 20 minutah vprašali natakarico, če lahko naročimo, nas je nahrulila, da moramo počakati. Ker se nam je zdelo to obnašanje popolnoma neprimerno smo zapustili restavracijo. Zaradi slabe izkušnje te restavracije ne bi priporočal nikomur.

| pred 2 tedni

1

Natakarica me je danes popljuvala med naročilom hrane, masko je imela pod usti, nobene razdalje. Nekatere so jih imele, redkokatera pa cez nos. Da ne omenjam omejenega nabora hrane in da smo čakali na hrano 40 minut. Nimajo majhnih solat, juh. Pica tanka in neobložena. Razočaranje napram enemu letu.

| pred enim mesecem

1

Nenormalno visoke cene, za dnevni meni, ki vsebuje par zlic juhe, tri listke solate, izsusene in pogrete struklje v prezgosceni omaki in 4 svinjske medaljoncke - 20 eur. Za nametano solato s sicer solidno kolicino dimljenega lososa pa 14 eur. Smo ze bili tukaj lani, cene so bile obcutno nizje in kakovost hrane na nivoju, to danes pa ni niti priblizek temu. Skoda.

| pred 2 mesecema

1

Razočarani nad arogantnim odnosom zaposlenih. Pri tolikih natakarjih postrežba za nikamor. Prosiš za pribor, otroški stolček, kis in olje, kot da bi prosil ne vem kaj 🙈 Cene navite, kosilo 20 evrov, ki vključuje juho in jo moraš plačat posebej?!?!?!? Za goste nujno nošenje mask, natakarji jih ne nosijo in ne spoštujejo pravil. Vtis gostilne, ki ima zelo dobre pice, ste pokvarili natakarji s svojim neotesanim in neprijaznim odnosom! Čestitke!

| v zadnjem tednu

5

Odlična pizza, super postrežba

Več mnenj
Evidenca delovnega časa