X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Gril&bar Serminček

  • Industrijska cesta 1, 6230 Postojna
  • 7203.3 km
  • Zaprto

Ponudba

Pestra ponudba jedi z žara, velika izbira xl hamburgerjev, Serminček solata, kalamari,....

O nas

GRIL&BAR SERMINČEK se nahaja na Serminu pri Kopru,na dvorišču AMZS-ja, za novo Petrolovo pumpo nasproti Škocjanskega zatoka. Pripravljamo jedi na žaru, hamburgerje, solate, enkrat tedensko pa imamo ali jedi pod peko ali pa odojka. Znani pa smo po tem, da so naši hamburgerji in naše porcije dovolj velike tudi za najbolj lačne jedce.

Nudimo

Invalidski dostop
Kreditne kartice
Malice
Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
WI-FI
Gril&bar Serminček GRIL&BAR SERMINČEK se nahaja na Serminu pri Kopru,na dvorišču AMZS-ja, za novo Petrolovo pumpo nasproti Škocjanskega zatoka. Pripravljamo jedi na žaru, hamburgerje, solate, enkrat tedensko pa imamo ali jedi pod peko ali pa odojka. Znani pa smo po tem, da so naši hamburgerji in naše porcije dovolj velike tudi za najbolj lačne jedce. /upload/restaurant/restauranta8bb55cd5b79c7d.jpg
Industrijska cesta 1 6230 Postojna
+386 70 315 839 Gril&bar Serminček

Skupna ocena: 4,2

(Skupna ocena je seštevek 176 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim letom

1

Bil sem 3x hamburger je bil vedno zelo neokusen. Pleskavica mala brez okusa lepinja suha velika. Vedno sem narocil pepsi, dobil sem iz plastenke verjetno kar je ostalo na koncu ker ni imelo niti mehurckov niti okusa. Zelo slabo in nikoli vec negrem tja. Tudi veliko ostalih ima enako mnenje. Priporocil bi raje prepih proti predjamskem gradu. Cheseburgerji so neverjetni. Neverjetni in vecji in cenejsi. Okus nenormalno dober. Tja naj gredo se malo izsolat o izdelavi hitre prehrane.

| pred enim letom

2

Super hrana, odlični burgerji. Obupna lokacija (ob hrupni glavni cesti, v industrijski coni in z vonjem po kanalizaciji) in slaba postrežba. Glede na koperski Serminček definitivno razočaranje.

| pred 11 meseci

4

Kar sem jedla je bilo odlično.

| pred 8 meseci

4

Kar vredu

| pred enim letom

4

Ok hamburger, ampak nič posebnega v poplavi hamburgerjev. Vseeno vredno obiska.

Več mnenj