X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Restauracija Erasmus

  • Kazarje 10, 6230 Postojna
  • 7202.8 km
  • Zaprto

Aktualna ponudba

Hvala vam za vaš obisk!

Ponudba


O nas

Restavracija Erasmus ponuja bogato kulinariko in prijetno vzdušje za manj in bolj zahtevne goste. Ponujamo vam slovenske in mednarodne jedi, različne testenine in rižote, pečemo odlične pizze, na voljo pa je tudi solatni bar. Vedno vam lahko ponudimo izbrano kapljico vrhunskih slovenskih vinarjev. Postrežemo lahko 150 gostom hkrati, z veseljem pa organiziramo poroke, bankete, rojstne dneve in praznovanja ter po najboljših močeh izpolnimo vsako vašo željo.

Nudimo

Invalidski dostop
Kreditne kartice
Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Parkirni za tovornjake
Ponudba brez glutena
Ponudba za vegane
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Tedenska kosila
WI-FI
Restauracija Erasmus Restavracija Erasmus ponuja bogato kulinariko in prijetno vzdušje za manj in bolj zahtevne goste. Ponujamo vam slovenske in mednarodne jedi, različne testenine in rižote, pečemo odlične pizze, na voljo pa je tudi solatni bar. Vedno vam lahko ponudimo izbrano kapljico vrhunskih slovenskih vinarjev. Postrežemo lahko 150 gostom hkrati, z veseljem pa organiziramo poroke, bankete, rojstne dneve in praznovanja ter po najboljših močeh izpolnimo vsako vašo željo. /upload/restaurant/restauracija-erasmus-postojna.jpg
Kazarje 10 6230 Postojna
+386 5 700 22 88 Restauracija Erasmus

Skupna ocena: 4,1

(Skupna ocena je seštevek 121 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

1

Nisem ga obiskal, peljal sm se 200m mimo njega

| pred 3 meseci

3

Ambient 5 Lokacija 5 Osebje 2-3 Postrežba 2 Hrana 2-3 Dobronamirna pripomba: Ostanke Vina se v nobenem primeru ne pretaka! , Ostanke hrane se ponudi plačniku če jo ne želi, se jo zavrže ali pa da socialno potrebnim, nikakor pa je osebje ne sme nositi domov!

| pred enim mesecem

4

Prijeten ambient, prijetna postrežba.

| pred 3 meseci

5

Hitra postrežba in prijazno osebje.

| pred 6 meseci

5

5 eur: gobova ali goveja kuha, XXXL dunajski puranji zrezek, solata po izbiri!? Vse sveže in toplo, kot v slovenskem državem zboru, poceni in odlično. Ta restavracija bi morala postati veriga.

Več mnenj