Gostišče Sv. Katarina

  • Jadranska cesta 17, 6280 Ankaran
  • 79.4 km
  • Zaprto

O nas

Naše gostišče ima že dolgoletno tradicijo, prizadevamo si, da sledimo trendom in željam gostov. Na voljo imamo sveže sezonske ponudbe, veliko število menijev za različne priložnosti (poroke, rojstni dnevi, obletnice, izletniške zaključke, druga slavja). V Gostišču Sv. Katarina se ponašamo predvsem z domačo in kakovostno ribjo hrano, načelo sezonskega prehranjevanja je prisotno na vsakem krožniku, prijeten ambient in poletna terasa, pa so samo še pika na ‘i’ k naši pestri kulinarični ponudbi.

Nudimo

Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Gostišče Sv. Katarina Naše gostišče ima že dolgoletno tradicijo, prizadevamo si, da sledimo trendom in željam gostov. Na voljo imamo sveže sezonske ponudbe, veliko število menijev za različne priložnosti (poroke, rojstni dnevi, obletnice, izletniške zaključke, druga slavja). V Gostišču Sv. Katarina se ponašamo predvsem z domačo in kakovostno ribjo hrano, načelo sezonskega prehranjevanja je prisotno na vsakem krožniku, prijeten ambient in poletna terasa, pa so samo še pika na ‘i’ k naši pestri kulinarični ponudbi. /upload/restaurant/restaurant208090121b7a257.png
Jadranska cesta 17 6280 Ankaran
+386 41 673 846 Gostišče Sv. Katarina

Skupna ocena: 3,9

(Skupna ocena je seštevek 261 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 3 tedni

1

Škoda, da se je ta priljubljeni prostor za odbojko na mivki, plavanje, prepustil taki osami in uničenju

| pred 2 letoma

1

Hrana je bila nedodelana, riba nesoljena, sipa v solati brez začimb! Več kot eno zvezdico si ne zasluži. Svetla točka je bila korektna postrežba. Plačilo možno z boni. V bodoče se v to gostilno ne bi vrnil, pa tudi ne priporočam je ne. V Ankaranu je veliko boljših gostiln od te. Cena ne odtehta kvalitete hrane.

| pred 2 letoma

2

Zelo žalostno, da imajo tu prednost Italjani in koperčani. Čeprav je parkerišče za goste zastonj, nas redar ni sustil noter, ker je spuščal sam koperčane in Italjane.Cene hrane in pijače so ugodne, sam na hrano se čaka predolgo, ker imajo sam enega upokojenega kelnarja. Hrana je solidna.

| pred 2 letoma

1

Sobe nečiste in zelo zelo zastarele. Smrdi po plesni, omare so tako umazane da sploh razpakirala nisem, ker se mi gabi, v tuš kabini je topli pod (kaj je vzpodaj nocem vedet) ... Mobilne hišice so katastrofa. Hrana je dobra in cenovno ugodna, ampak je kelnar katastrofa. Vidi se, da če si Italijan ali pa Nemec dobiš vse naj naj, so zelo prijazni, če si pa slo. turist ti pa niti hvala ali prosim ne reče. Definitivno sem bila zadnjič tukaj.

| pred 5 leti

1

Najslabša postrežba kar sva jih doživela. Pred novimi lastniki je delal starejši gospod italijanskega rodu in je bil TOP. Odkar so ti čefurji - čakala sva 3ure in še niso prinesli, izgovor je bil gužva ??? Pa sploh ni bla polna gostilna?! Sramota. Don't ever visit this restaurant or take rooms. You will wait for 3hours to get the good main course or even just a salad. Since the owners changed everything is a lot worst than it was before when there was this old Italian gentelman.

Več mnenj
Imate svojo spletno stran? Malice in kosila lahko enostavno prikažemo tudi tam. Pišite nam na mail: