Gostišče Sv. Katarina

  • Jadranska cesta 17, 6280 Ankaran
  • 79.4 km
  • Odprto

O nas

Naše gostišče ima že dolgoletno tradicijo, prizadevamo si, da sledimo trendom in željam gostov. Na voljo imamo sveže sezonske ponudbe, veliko število menijev za različne priložnosti (poroke, rojstni dnevi, obletnice, izletniške zaključke, druga slavja). V Gostišču Sv. Katarina se ponašamo predvsem z domačo in kakovostno ribjo hrano, načelo sezonskega prehranjevanja je prisotno na vsakem krožniku, prijeten ambient in poletna terasa, pa so samo še pika na ‘i’ k naši pestri kulinarični ponudbi.

Nudimo

Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Gostišče Sv. Katarina Naše gostišče ima že dolgoletno tradicijo, prizadevamo si, da sledimo trendom in željam gostov. Na voljo imamo sveže sezonske ponudbe, veliko število menijev za različne priložnosti (poroke, rojstni dnevi, obletnice, izletniške zaključke, druga slavja). V Gostišču Sv. Katarina se ponašamo predvsem z domačo in kakovostno ribjo hrano, načelo sezonskega prehranjevanja je prisotno na vsakem krožniku, prijeten ambient in poletna terasa, pa so samo še pika na ‘i’ k naši pestri kulinarični ponudbi. /upload/restaurant/restaurant208090121b7a257.png
Jadranska cesta 17 6280 Ankaran
+386 41 673 846 Gostišče Sv. Katarina

Skupna ocena: 3,8

(Skupna ocena je seštevek 182 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim letom

1

Skrajno neprijazni.

| pred 2 letoma

1

Najslabša postrežba kar sva jih doživela. Pred novimi lastniki je delal starejši gospod italijanskega rodu in je bil TOP. Odkar so ti čefurji - čakala sva 3ure in še niso prinesli, izgovor je bil gužva ??? Pa sploh ni bla polna gostilna?! Sramota. Don't ever visit this restaurant or take rooms. You will wait for 3hours to get the good main course or even just a salad. Since the owners changed everything is a lot worst than it was before when there was this old Italian gentelman.

| pred enim letom

5

Vedno zadovoljni s hrano,posebej pa s postrežbo.

| pred 3 tedni

1

Ne priporočam, neprijazni. Če prideš samo na pijačo, te ne želijo niti postreči. Izredno primitivno osebje. Denar nesite raje drugam Unrecommended restaurant indeed. Guests are treated bellow every standard. Unpleasant, primitive stuff.

| pred enim letom

5

Lep ambient in zelo dobri polnjeni kalamari.

Več mnenj