X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Pizzeria Godina

  • Ivanciceva 1, 6280 Ankaran
  • 142.9 km
  • Odprto

Ponudba

Imamo v svoji ponudbi široko paleto različnih vrst pizz, obenem pa vam nudimo slastne morske jedi, ki dajejo pridih mediterana. Vse pizze so spečene v naši kuhinji, prav tako pa je mediteranska hrana delo naših kuharjev, ki delajo v naši kuhinji. Poleg pizz boste tako lahko naročili različne jedi z ribami, školjkami, lignji ali pa morskimi sadeži.

O nas

Pizzerija Godina vas pričakuje v Ankaranu od četrtka do ponedeljka med 12:00 in 23:00. Poleg vseh vrst pizz, vaše brbončice razvajamo tudi z domačimi morskimi specialitetami, kot so testenine z morskimi sadeži, lignje, školjke in ribe. Vsak dan imamo za vas pripravljena tudi kosila, za posladek pa jabolčni zavitek, tiramisu, kremne rezine, palačinke,… Tako kot vso hrano, ki jo imamo v ponudbi, tudi sladice pripravljamo sami. Možen je najem naših prostorov tudi za zaključene družbe.

Nudimo

Invalidski dostop
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Pizzeria Godina Pizzerija Godina vas pričakuje v Ankaranu od četrtka do ponedeljka med 12:00 in 23:00. Poleg vseh vrst pizz, vaše brbončice razvajamo tudi z domačimi morskimi specialitetami, kot so testenine z morskimi sadeži, lignje, školjke in ribe. Vsak dan imamo za vas pripravljena tudi kosila, za posladek pa jabolčni zavitek, tiramisu, kremne rezine, palačinke,… Tako kot vso hrano, ki jo imamo v ponudbi, tudi sladice pripravljamo sami. Možen je najem naših prostorov tudi za zaključene družbe. /upload/restaurant/pizzeria-godina-ankaran.jpg
Ivanciceva 1 6280 Ankaran
+386 40 218 312 Pizzeria Godina

Skupna ocena: 4,3

(Skupna ocena je seštevek 77 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 10 meseci

5

Prijetno in domače vzdušje. Prijazen in ustrežljiv lastnik in glavni motor pizzerije Sandi. Vse OK

| pred 2 letoma

5

Edina avtohtona restavracija /okrepcevalnica z izvrstnimi pizzami po ta starem

| pred enim letom

4

Zanimiva izkušnja z lastnikom, olje v fritezi pa bi morali večkrat zamenjati...

| pred 10 meseci

5

Odlicna hrana

Več mnenj