X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Stara Kanava

  • Vinogradniška pot 24, 6280 Ankaran
  • 144.1 km
  • Odprto

Ponudba

Nudimo vedno svežo morsko ribo 1. kvalitete iz Jadranskega morja ter predjedi kot so razne školjke, raki in morski sadeži.
Od mesa nudimo florentinske zrezke, biftke z tartufi in sv. ribico polnjeno z pršutom in sirom. Kot priloge gostje lahko dobijo istrsko polento pečeno na žaru, zelenjavo pečeno na žaru ter mešano solato.
Od pijač točimo domač refošk in malvazijo, domača žganja in liker.

O nas

Vse glavne jedi pečemo na pravem istrskem ognjišču na lesni žerjavici, tako da je okus ribe in mesa še posebno dober, vse pa se odvija pred očmi gostov v restavraciji.

Nudimo

Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Stara Kanava Vse glavne jedi pečemo na pravem istrskem ognjišču na lesni žerjavici, tako da je okus ribe in mesa še posebno dober, vse pa se odvija pred očmi gostov v restavraciji. /upload/restaurant/stara-kanava-ankaran.jpg
Vinogradniška pot 24 6280 Ankaran
+386 5 652 63 49 Stara Kanava

Skupna ocena: 3,6

(Skupna ocena je seštevek 78 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 3 meseci

5

Edina konoba na obali ,domače vzdušje , Stane legenda😊 hrana meso ali ribe na grilji 👌

| pred 7 meseci

3

È una taverna con panche sotto un pergolato con vista mare. Ottimo pesce fresco cucinato su brace ma ha anche carne. Non propio economico visto anche mancanza di tovagliato e cuscini sulle panche vino sfuso e acqua gassata servita in brocca...

| pred 2 mesecema

4

Ottima qualità il cibo...posto caldo ed accogliente!

| pred 6 meseci

5

Per chi cerca un posto insolito.. Mai affollato, bella vista, aria pulita. Il pesce sempre fresco fatto sulle bronze, semplice ma da molta soddisfazione.

Več mnenj