Gostilna in pivovarna Mahnič

  • Kolodvorska 4, 6240 Kozina
  • 66.5 km
  • €€
  • Zaprto

Ponudba

JEDILNI LIST GOSTIŠČA MAHNIČ NA KOZINI
Jedilni list Gostilne Mahnič na Kozini je osnovan na domačem pivu Mahnič, zato v jedilnem listu prevladujejo mesne in pivske jedi, h katerim se prileže sveže zvarjeno domače pivo.

Poleg mesnih in pivskih jedi so del jedilnega lista gostilne Mahnič tudi številne lokalne jedi s področja Krasa.

MESNE JEDI
Pri naročilu mesnih predjedi priporočamo vedno sveže pripravljen tatarski biftek ali pivski narezek s prezpoznavanimi suhimi kraškimi mesninami kot so kraški pršut, zašink in panceta.

Za pripravo mesnih jedi na žaru uporabljamo poleg klasičnega žara tudi "žar na oglje" in "raženj". Na oglju pripravljamo predvsem mesne jedi, kar daje jedem prav poseben priokus, značilen za pripravo jedi na oglju, medtem ko je med jedmi, ki so pripravljene na ražnju najbolj priljubljen "odojek", ob posebnih priložnostih pa tudi "jagenjček".

PIVSKE JEDI
Gostilna Mahnič z lastno pivovarno je že od samega začetka obratovanja znana po pivskih specialitetah. Med najbolj priljubljenimi pivskimi jedmi naših stalnih gostov so tako pivske klobase, pivski golaž in pečene krače.

KRAŠKE JEDI
Smo kraška gostilna, zato pri nas najdete tudi številne lokalne, kraške jedi kot so primorska jota, kraški toč, žolca, ipd.

Pri izboru sladic priporočamo domač jabolčni "štrudl", ki je pripravljen na prav poseben način, po receptu "naših non".

O nas

Gostilna in Pivovarna Mahnič se nahajata v naselju Kozina, ki je že od nekdaj priljubljeno postajališče za popotnike, saj se nahaja na stičišču pomembnih transportnih in turističnih poti (na relaciji Ljubljana - Koper in Trst - Reka), hkrati pa leži v neposredni bližini slovenske obale in Trsta.

Nudimo

Invalidski dostop
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
WI-FI
Gostilna in pivovarna Mahnič Gostilna in Pivovarna Mahnič se nahajata v naselju Kozina, ki je že od nekdaj priljubljeno postajališče za popotnike, saj se nahaja na stičišču pomembnih transportnih in turističnih poti (na relaciji Ljubljana - Koper in Trst - Reka), hkrati pa leži v neposredni bližini slovenske obale in Trsta. /upload/restaurant/restaurantb500750f172ec63.jpg
Kolodvorska 4 6240 Kozina
2 +386 5 680 01 00 Gostilna in pivovarna Mahnič

Skupna ocena: 4,3

(Skupna ocena je seštevek 1809 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 3 tedni

4

Dobra domača piva in hrana poskrbljeno glede korone in zunanja hladitev vodna meglica

| pred 2 mesecema

5

Hrana je zelo dobra, najboljše pa je domače pivo. Vedno ga kupim za domov. Ale mi je najboljši sploh.

| pred enim mesecem

5

Odličen žar! Prijazno osebje. 😃

| pred enim tednom

5

Odličnen žar, super domače pivo

Več mnenj