X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Gostilna Sidro

  • Sončno nabrežje 24, 6310 Izola
  • 150.7 km
  • €€
  • Zaprto

O nas

Na oblani poti do izolskega Mandrača, tik ob morju, s pogledom na ribiško pristanišče in izolsko Marino stoji gostilna Sidro. S 25 letno tradicijo si je gostilna Sidro pridobila številne stalne goste, kar že samo priča o kvaliteti ponudbe, ki bo presenetila tudi vas. Vsak dan sveže ribe, školjke ter ostale morske specialitete, kakor tudi tipične istrske jedi, pripravljajo po starih receptih družinske tradicije. Prijetna terasa ob morju, prijazna postrežba in odlična domača vina.

Nudimo

Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Gostilna Sidro Na oblani poti do izolskega Mandrača, tik ob morju, s pogledom na ribiško pristanišče in izolsko Marino stoji gostilna Sidro. S 25 letno tradicijo si je gostilna Sidro pridobila številne stalne goste, kar že samo priča o kvaliteti ponudbe, ki bo presenetila tudi vas. Vsak dan sveže ribe, školjke ter ostale morske specialitete, kakor tudi tipične istrske jedi, pripravljajo po starih receptih družinske tradicije. Prijetna terasa ob morju, prijazna postrežba in odlična domača vina.
Sončno nabrežje 24 6310 Izola
2 +386 5 641 47 11 Gostilna Sidro

Skupna ocena: 4,4

(Skupna ocena je seštevek 389 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

5

Odlična hrana, krasno Januarsko vreme in še boljša družba. Great food, great January weather and even better company.

| v zadnjem tednu

5

Odlično hrana , prijeten abient , prijazno osebje , skratka same pohvale . Hvala za damašnjo postrežbo , sorodniki so ostali brez besed .

| pred 4 meseci

3

Ni slabo, bi pa lahko bilo tudi bolje. Za ribjo juho imaš občutek, da je goveja z malo nadrobljene ribe, dondole dobre, ampak v pregosti buzari brez okusa, škampi dobri, manjka "final touch", natakar prijazen, ampak zdolgočasen. Chef bi moral biti malo pogumnejši pa bi bila kakšna zvezdica več, tako pa se izgublja v povprečju.

| pred 7 meseci

4

Zelo dobra hrana, vendar jo zelo dolgo čakaš. Restavracija ni najbolj poceni.

| pred 8 meseci

5

Vrhunsko! Zelo dobra hrana, okus po svežem, noro dobra morska hrana 🤩 Vongole TOP, špageti perfektno kuhani. Postrežba je na nivoju, natakarica zelo prijazna 👌 nobenih pripomb, se še definitivno vidimo!

Več mnenj