X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Moby Dick Izola restavracija in bar

  • Dantejeva 4, 6330 Izola
  • 157.8 km
  • €€
  • Zaprto

Nudimo

Invalidski dostop
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Študentski boni
Moby Dick Izola restavracija in bar /upload/restaurant/moby-dick-izola-restavracija-in-bar-izola.jpg
Dantejeva 4 6330 Izola
2 +38651 646 565 Moby Dick Izola restavracija in bar

Skupna ocena: 4,5

(Skupna ocena je seštevek 431 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

5

Pozor pizza feni !! Če hočete doživeti TOP igro okusov pizze, potem je to mesto za vas...tu so fenomenalne pizze in upam trditi, boljših ne boste našli daleč daleč na okoli. Jaz bi ocenil lokal še z dodatno, šesto zvezdico✳️. CELIAKAŠI. Boljše pizze ne boste našli. Brezglutenske testo je popolnoma istega okusa kot klasično testo. Toplo priporočam, v kolikor celiakija ni prehuda...možna je minimalna kontaminacija... POZOR! Kvaliteta ponudbe posledično zahteva predhodno najavo, oziroma rezervacijo po telefonu....lokal je poln pizzamaniakov😁, kateri pa odidejo zadovoljni ne samo zaradi super pizze, pač pa tudi zaradi prijaznosti in profesionalnega odnosa osebja, vključno s šefom lokala😎. Vsaka čast šefe 👍. Lokal imajo tudi v Murski Soboti, CITY PARK, pizeria TRIKOT, kmalu pa bodo odprli še lokal v Mariboru... Ob obisku vam želim obilo kulinaričnih užitkov😋👍.

| pred 3 meseci

5

Zelo topel ambijent, čudovit personal in kar je najboljše je seveda pizza. Odkrito povedano, boljše pizze še nisem jedel, testo je vrhunsko pripravljeno, brez glutenske pizze delajo sami(mislim na testo) ker v drugih pizzerijah dobite kupljeno testo ki ni niti blizu temu iz Casa della pizza. Imajo tudi brez glutensko pivo, kar je redkost na naši famozni obali ki pada v kvaliteti iz dneva v dan. Casa della pizza je sigurno daleč najboljša pizzerija lahko rečem na obali. Priporočam vsem da probate, in verjamite da boste začeli obiskovat samo to pizzerijo. Pa dober tek!

| pred 2 tedni

5

Odlična pizza! Tako kot piše-ne obleži v želodcu, ker je brez kvasa. Dobro se ujame z olivnim čili oljčkom, narejenim doma. Super prijazno osebje. Zelo priporočam!

| v zadnjem tednu

4

Kar se tiče hrane ki smo jo naročili, je bila okusna, brez nekih presežkov. Strežno osebje pa bi potrebovalo še nekaj izobraževanja. Se bomo pa zagotovo še vrnili in preizkusili ostalo ponudbo.

Več mnenj