Okrepčevalnica Na plaži

  • Morova ulica 6a, 6310 Izola
  • 87.9 km
  • Odprto

O nas

Neposredno ob morju boste v okrepčevalnici na plaži lahko uživali ob jedeh kot so: sardele ali istrski ombolo na žaru, riževe solate, sladice iz domače pekarne in ostale dobrote mediteranske kuhinje. Sladoledni vrt pod naravno senco akacijevega gozdička pa vas naravnost vabi k užitku in sprostitvi. V največjem tovrstnem objektu na obali, poleg vsakodnevne ponudbe, organizirajo piknike in druge prireditve ob morju za večje skupine.

Nudimo

Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Ponudba za vegetarijance
Okrepčevalnica Na plaži Neposredno ob morju boste v okrepčevalnici na plaži lahko uživali ob jedeh kot so: sardele ali istrski ombolo na žaru, riževe solate, sladice iz domače pekarne in ostale dobrote mediteranske kuhinje. Sladoledni vrt pod naravno senco akacijevega gozdička pa vas naravnost vabi k užitku in sprostitvi. V največjem tovrstnem objektu na obali, poleg vsakodnevne ponudbe, organizirajo piknike in druge prireditve ob morju za večje skupine.
Morova ulica 6a 6310 Izola
Okrepčevalnica Na plaži

Skupna ocena: 4,1

(Skupna ocena je seštevek 722 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

5

Prijetno okolje, mnogo sprehajalnih poti,prijazni ljudje. Recepcija in receptor gostu prijazna. Prostor za druzenje v avli recepcije. Sobe odlicno opremljene in ciste, cistilke prijazne, agilne, barcek v avli morda malce (pre)drag. Sicer pa prijeten notranji ambient. V restavraciji,ki je v bliznjem objektu bogata ponudba v samopostreznih bifejih, pohvalna ponudba sveze stisnjenih sokov, skratka moznosti neskoncne izbire, ob tem pa je potrebno pohvaliti osebje,ki azurno skrbi za potrebe gostov, vtis naredi sprejem ob prihodu v jedilnico ter resnicno iskrena skrb strezbe za dobro pocutje gosta. V okolici pa moznosti sprehodov in odkrivanja lepot obale, kulinarike lahek dostop do bliznjih krajev,ki ravno tako ponujajo pestro dogajanje na koscku Slovenske obale...priporocam!

| pred 2 mesecema

5

Prezivela sva par lepih dni, tudi po zaslugi prijaznih zaposlenih

| pred enim mesecem

5

Lepo prenovljena soba, prijazno osebje odlična kuhinja

| pred 3 tedni

4

Vse super, samo cena malo previsoka

Več mnenj

Ni podatka o kontaktu.

Pišite nam