X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Okrepčevalnica Na plaži

  • Morova ulica 6a, 6310 Izola
  • 151.4 km
  • Zaprto

O nas

Neposredno ob morju boste v okrepčevalnici na plaži lahko uživali ob jedeh kot so: sardele ali istrski ombolo na žaru, riževe solate, sladice iz domače pekarne in ostale dobrote mediteranske kuhinje. Sladoledni vrt pod naravno senco akacijevega gozdička pa vas naravnost vabi k užitku in sprostitvi. V največjem tovrstnem objektu na obali, poleg vsakodnevne ponudbe, organizirajo piknike in druge prireditve ob morju za večje skupine.

Nudimo

Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Ponudba za vegetarijance
Okrepčevalnica Na plaži Neposredno ob morju boste v okrepčevalnici na plaži lahko uživali ob jedeh kot so: sardele ali istrski ombolo na žaru, riževe solate, sladice iz domače pekarne in ostale dobrote mediteranske kuhinje. Sladoledni vrt pod naravno senco akacijevega gozdička pa vas naravnost vabi k užitku in sprostitvi. V največjem tovrstnem objektu na obali, poleg vsakodnevne ponudbe, organizirajo piknike in druge prireditve ob morju za večje skupine.
Morova ulica 6a 6310 Izola
Okrepčevalnica Na plaži

Skupna ocena: 4,1

(Skupna ocena je seštevek 667 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

3

Zadovoljni s samo nastavitvijo. tudi osebje zelo prijazno, od čistilk do natakarjev. Pri receptorki pa se prijaznost in strokovnost ustavi! Svoje delo opravlja zelo nestrokovno, avtomatično. Ko pa se pojavi problem ga ne zna ali noče rešiti. Škoda!

| pred 4 meseci

4

Blizu mestnega središča in plaže · cenovno ugodno parkiranje

| pred 6 meseci

5

Lepo, urejeno,mirno,dosti za početi in se zabavati. Lepo urejene sobe(razen umivalnikov v kopalnici,ki je premajhen). Odlicna hrana,prijazno osebje! Še pridemo!

| pred 3 meseci

4

Zelo lepo, smo na dopustu ☺👍

Več mnenj

Ni podatka o kontaktu.

Pišite nam