Restavracija Kamin

  • Dobrava 1a, 6310 Izola
  • 88.9 km
  • Zaprto

Ponudba

Our offer consists mainly of Istrian and Mediterranean dishes, but you can also find plates that are more international.
The pride of the Belvedere Resort is the Restaurant Kamin, which is terrace offers you an amazing view of Izola and the Gulf of Trieste.

O nas

Naša ponudba vključuje predvsem istrske in ribje specialitete, najdete pa lahko tudi bolj internacionalne jedi. Osnova za pripravo izvrstnih domačih jedi je ekstra deviško oljčno olje z geografskim poreklom, ki ga pridelujemo sami. Restavracija premore 70 sedežev v delu pred kaminom, ter 120 sedežev v prostoru, kjer gostimo večje skupine in nudimo obroke hotelskim gostom. Na terasi lahko uživa približno 100 ljudi, zato je prostor idealen tudi za različne dogodke kot so poroke, rojstni dnevi...

Nudimo

Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Restavracija Kamin Naša ponudba vključuje predvsem istrske in ribje specialitete, najdete pa lahko tudi bolj internacionalne jedi. Osnova za pripravo izvrstnih domačih jedi je ekstra deviško oljčno olje z geografskim poreklom, ki ga pridelujemo sami. Restavracija premore 70 sedežev v delu pred kaminom, ter 120 sedežev v prostoru, kjer gostimo večje skupine in nudimo obroke hotelskim gostom. Na terasi lahko uživa približno 100 ljudi, zato je prostor idealen tudi za različne dogodke kot so poroke, rojstni dnevi... /upload/restaurant/restavracija-kamin-izola.jpg
Dobrava 1a 6310 Izola
+386 5 660 56 66 Restavracija Kamin

Skupna ocena: 4,3

(Skupna ocena je seštevek 974 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

5

V "Villa Palma" je bila zelo čista kopalnica, na voljo so tudi mehke bele brisače, v kopalnici je milo za roke in gel za tuširanje. V spalnici je čista posteljnina in moderno pohištvo. Prelep razgled na morje in nasad oljk. Ob vili je parkirišče za obiskovalce in bazen, ponudijo ti tudi pester izbor hrane ob zajtrku. Najkrajša pot do plaže je proti kampu, mimo bazena in tenisnega igrišča, ko zagledaš bele stebričke pojdi dol.

| pred enim mesecem

5

Apartmaji super.Restavracija tudi.Urejena okolica .Super hamburgerji in hot dog na plaži pod Belvederjem.Zelo čista voda na bazenu pri apartmajih.Pri kampu po stopnicah do divje prodnate plaže je 10 minut kjer je senca po 16 uri. Zelo primerno za družine.

| pred 4 tedni

5

Precej mirno mesto, kjer so manjši hoteli, avto kamp. Po precej strmi poti se gre k morju.,lahko se gre pes, ali pa z brezplačnim kombijem. Tu je prekrasen razgled in mir.

| pred 3 tedni

5

Zanimiv hotelski kompleks , ki ima tudi avtokamp. Glede na lego ima prečidovit razgled nad slovensko obalo.

Več mnenj