Restavracija Koral

  • Alietova Ulica 3, 6320 Izola
  • 86.9 km
  • €€
  • Zaprto

O nas

Smo družinska restavracija, idealna za manjše dogodke, zaključne proslave, praznovanja rojstnih dnevov ali poslovna kosila. Naše usposobljeno osebje vas bo pričakalo s kakovostno hrano in dobro postrežbo.

Nudimo

Kreditne kartice
Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
Restavracija Koral Smo družinska restavracija, idealna za manjše dogodke, zaključne proslave, praznovanja rojstnih dnevov ali poslovna kosila. Naše usposobljeno osebje vas bo pričakalo s kakovostno hrano in dobro postrežbo. /upload/restaurant/restaurant96ce18d5f01cd18.jpg
Alietova Ulica 3 6320 Izola
2 +386 30 737 586 Restavracija Koral

Skupna ocena: 4,5

(Skupna ocena je seštevek 374 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim tednom

5

Mirna lokacija.Dobro razmerje med ceno in kvaliteto.Kalamari so bili v redu.Porcije so dovoj velike.Osebje ustrežljivo in resno😐.WC bi rabil malo obnove.Priporočam.

| pred 2 tedni

4

Res so prijazni, kratek jedilnik sploh ni problem, saj pojujajo specialitete. Ampak malvazija bi že lahko bila v rosnih steklenicah, saj ni prav poceni.

| pred 2 mesecema

5

Odlična lokacija. V centru mesta. Morski vetrič iz obale. Prijazno osebje. Jedilni list ni "dolg", je pa bogat z morskimi dobrotami, testininami. Prijeten ambijent in odlična hrana, vas bo prikovala in kar ne bo se vam dalo vstati in zapustiti lokal. Odlično!

| v zadnjem tednu

4

Izjemno dobre školjke, dobra kvaliteta lokalnega vina, prijazno in zasebno okolje na terasi. Ugodne cene, sorazmerno široka ponudba. Natakar pa... no ja, eden super, eden pa je dvema mizama ponujal kozarec s šminko na robu... ampak je zaradi kvalitete hrane vredno potrpeti.

| pred 3 tedni

5

Pred tremi tedni sva s partnerjem prvič obiskala to restavracijo, kjer sva bila nad prijaznostjo osebja navdušena. Hrana pa je bila ODLIČNA . Iz restavracije sva odšla odločena da jo še obiščeva. 8.8.2020 jo je naša družina res spet obiskala in bila zopet navdušena nad hrano, osebjem in lepim preprostim ambientom. Če hodite v Izoli in če želite dobro jesti PRIPOROČAM OBISK KORAL-a! Mi še zagotovo z veseljem pridemo. Osebju pa hvala in vse dobro.

Več mnenj