Špacapanova hiša

  • Komen 85, 6223 Komen
  • 64.1 km
  • Odprto

Ponudba

Naša kulinarika temelji na prvovrstnih kraških sestavinah, ki jih večinoma pridelamo in vzgojimo sami. Česar nimamo ali nam zmanjka, pa dobavimo od najbližjih kmetov. Filozofija naše kuhinje je zelo preprosta – iz najkakovostnejših lokalnih sestavin ustvariti najboljše okuse. Okuse Krasa, ki pripovedujejo zgodbe o kraški deželi in ljubezni, ki nas povezuje z njo. In te okuse ter zgodbe preplesti in združiti v harmonijo na čisto vsakem krožniku, ki ga prinesemo do naših gostov.
Smo družinska gostilna, ljubitelji dobre hrane, pijače, glasbe in dobre družbe. Naši sodelavci so naši družinski člani in naši gostje so naši prijatelji. Špacapanova hiša je naš dom in naša želja je, da bi se tudi naši gostje počutili kot doma. Dobrodošli doma.

O nas

Špacapanova hiše se odlikuje predvsem po izvrstni kuhinji. Njen čar se skriva v kombinaciji modernih in tradicionalnih kraških prehrambenih navad. Na Špacapanovem jedilniku je namreč moč najti jedi, ki izhajajo iz prastarih kraških receptov, hkrati pa se spogledujejo s sodobno kulinariko. Gre za človekovem zdravju prijazne dobrote, ki jih, kot se spodobi, spremlja vrhunska kraška žlahtna kapljica. Na voljo so tudi vina iz drugih bližnjih vinorodnih okolišev.

Nudimo

Kreditne kartice
Prenočišča
Špacapanova hiša Špacapanova hiše se odlikuje predvsem po izvrstni kuhinji. Njen čar se skriva v kombinaciji modernih in tradicionalnih kraških prehrambenih navad. Na Špacapanovem jedilniku je namreč moč najti jedi, ki izhajajo iz prastarih kraških receptov, hkrati pa se spogledujejo s sodobno kulinariko. Gre za človekovem zdravju prijazne dobrote, ki jih, kot se spodobi, spremlja vrhunska kraška žlahtna kapljica. Na voljo so tudi vina iz drugih bližnjih vinorodnih okolišev. /upload/restaurant/spacapanova-hisa-komen.jpg
Komen 85 6223 Komen
+386 5 766 04 00 Špacapanova hiša

Skupna ocena: 4,5

(Skupna ocena je seštevek 143 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 8 meseci

5

Odlicna kulinarika!

| pred 8 meseci

4

zelo dobra hrana, vina so super, ok restavracija

| pred enim letom

5

Odlično domače vino teran2018,domači hišni narezek v družbi domačega kruha z drožmi in zakljucek s hišno sladico pa presegel vsa pričakovanja. Več kot odlično 👍👍👍👍👍

| pred 10 meseci

3

Lep, urejen ambient, cene nekoliko pretirane, še posebej na vinski karti.

| pred 8 meseci

5

Ena boljših gostiln na Krasu. Super hrana, super vina

Več mnenj