X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Gostilna Belvedur

  • Belvedur 1, 6272 Gračišče
  • 141.7 km
  • €€
  • Zaprto

O nas

Gostilna Belvedur je hiša, kjer vam postrežemo z domačimi, pristnimi istrskimi jedmi in izbrano kapljico. Pršut, razne juhe, bobiči, njoki z golažem, fuži s tartufi, refošk in podobne dobrote čakajo na vas.

Nudimo

Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Gostilna Belvedur Gostilna Belvedur je hiša, kjer vam postrežemo z domačimi, pristnimi istrskimi jedmi in izbrano kapljico. Pršut, razne juhe, bobiči, njoki z golažem, fuži s tartufi, refošk in podobne dobrote čakajo na vas. /upload/restaurant/gostilna-belvedur-gracisce.jpg
Belvedur 1 6272 Gračišče
2 +386 51 385 607 Gostilna Belvedur

Skupna ocena: 4,4

(Skupna ocena je seštevek 102 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 2 mesecema

4

Ob prihodu (med tednom), sta na zapuščeni terasi sedela dva gosta. Gospod je bil pri delu in ves umazan, a se je opravičil in vprašal, ča nas to moti. Za predjed smo naročili skuto s tartufi, ki je bila odlična. Za glavno jed pa njoke z golažem. Golaž je bil odličen, njoki pa katastrofa. Vse se je lepilo in hkrati zapadalo. Ponudil nam je, da plačamo samo polovico glavne jedi in se ponovno opravičil. Na koncu nas je počastil z odlično slivovko in "nešpulo". Skratka, če bi malo uredili teraso (stare mize, potrebne osvežitve, luknje v tleh in živa meja, ki visi nad glavo,...), prinesli čist pribor in imeli boljše njoke, bi bila ocena 5. Zelo mirna okolica z razgledom na morje in prijaznost lastnika sta tudi pripomogla k temu, da ocena ne bo 3.

| pred 3 meseci

4

Domaca istrska gostilna. Preprosta, nasmejani lasrnik, ki pripravlja jedi s srcem in duso! Hrana domaca in okusov , ki jih ne pozabis. Priporocam, da ga poklicete predhodno. Ne bo vam zal.

| pred 3 tedni

5

Fuži s tartufi je odličen😄

| pred 8 meseci

5

Kljub neobetavnemu zunanjemu izgledu gostilne ob prihodu nismo bili razočarani. Lastnik nam je postregel večhodno večerjo samimi specialitetami. Tudi zajtrk je bil izredno bogat. Gostilna je nekoliko odročna in na videz zanemarjena, vendar je notranjost lepo urejena, hrana pa božansko dobra. Vsekakor priporočam vsakomur, ki si želi pravih istrianskih specialitet za zelo ugodno ceno.

| pred 5 meseci

5

Boljših fužev s tartufi ni nikjer! :-)

Več mnenj