Gostilna Karjola

  • Marezige 24, 6273 Marezige
  • 81.6 km
  • €€
  • Odprto

Ponudba

1. MESNI MENU

Aperitiv
Mešani narezek
Bis pašte (testenine) (domači njoki, divjačina, fuži – tartufi)
Puran v gobovi omaki, dunajski zrezek s prilogo
Sezonska solata
Domača sladica
+ doma pečen kruh

2. MESNI MENU

Aperitiv
Gobova ali goveja juha
Mešano meso na žaru
Priloga ( krompir, zelenjava žar)
Sezonska solata
Domača sladica
+ doma pečen kruh

3. MESNI MENU

Aperitiv
Goveja ali gobova juha
Bis testenin (njoki – divjačina, fuži – tartufi)
Meso izpod peke ČREPINJA (domači petelin, sv. reberca, krompir, priloga)
Solata
Domača sladica
+ doma pečen kruh

1. RIBJI MENU

Aperitiv
Ribja solata, losos, bakala
Pašta (testenine) z morskimi sadeži
Ribji krožnik (orada ali brancin) škampi žar
Priloga (krompir, blitva)
Sezonska solata
Domača sladica
+ doma pečen kruh

2. RIBJI MENU

Aperitiv
Ribja juha
Kalamari žar, kalamari ocvrti
Priloga
Sezonska solata
Domača sladica
+ doma pečen kruh

3. MENU Z MELONO

Aperitiv
Pršut z melono
Pašta – testenine z jurčki in tartufi
Nadevana svinjska ribica v slivovi omaki s kruhkovimi cmoki
Priloga zelenjava julijane
Solata mešana
Sladica – panna cotta z gozdnimi sadeži
+ doma pečen kruh

4. MENU – ŠKARTOC

Aperitiv
Bakala in ribja solata na rukoli
Pašta – testenine z morskimi sadeži
Ribji file v škartocu s polento in zelenjavo
Solata mešana
Sladica – panna cotta z gozdnimi sadeži
+ doma pečen kruh

O nas

Delamo v prijetnem okolju v prenovljeni zgradbi zadružnega doma. V notranjosti naših prostorov se stari istrski slog dopolnjuje z modernim, domače vzdušje pa samo po sebi vabi k pokušini istrskih dobrot. Za vas imamo na voljo večjo salo s pogledom na morje, ki lahko sprejme 120 gostov, klet z domačimi lokalnimi vini kjer je prostora za 50 gostov , ob lepem vremenu pa lahko posedite na senčni pokriti terasi za 70 gostov, sončni odkriti pa 60.

Nudimo

Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Gostilna Karjola Delamo v prijetnem okolju v prenovljeni zgradbi zadružnega doma. V notranjosti naših prostorov se stari istrski slog dopolnjuje z modernim, domače vzdušje pa samo po sebi vabi k pokušini istrskih dobrot. Za vas imamo na voljo večjo salo s pogledom na morje, ki lahko sprejme 120 gostov, klet z domačimi lokalnimi vini kjer je prostora za 50 gostov , ob lepem vremenu pa lahko posedite na senčni pokriti terasi za 70 gostov, sončni odkriti pa 60. /upload/restaurant/gostilna-karjola-marezige.jpg
Marezige 24 6273 Marezige
2 +386 5 655 01 68 Gostilna Karjola

Skupna ocena: 4,6

(Skupna ocena je seštevek 839 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

5

Odlična restavracija z gurmansko ponudbo jedi in odličnimi vini, izjemno prijazno osebje, higiensko neoporečni prostori, čiste toalete, prelep pogled na morje, parkirišče, skratka vse, kar pričakuje tudi zahteven gost. Vredno skoka iz prenatrpanih obalnih mest! Priporočam obisk!

| v zadnjem tednu

3

Dobra hrana in lep ambient ter razgled

| v zadnjem tednu

1

Danes smo obiskali gostilno Karjola,ki smo jo našli na spletu, ker je gostilna znana po dobri hrani.sem ljubitelj rib,pa sem naročil porcijo orade pa sem bil zelo razočaran nad velikostjo ribe.poklical sem natakarja nazaj in se pritožil,da tako majne orade nisem še videl pa mi je prijazno rakel da je to porcija.nisem bil zadovoljen z odgovorom zato sem še vedno bentil, da je to norčevanje iz gostov.po tem pa je pristopil k naši mizi starejši natakar bolj mi je deloval kot vodja strežbe in me napadel češ kaj je narobe. Objasnil in pokazal sem mu hrbtišče ostanka ribe,ki ni bilo večje od 8 do 10 cm.pa je rekel da je še glava zraven.pa sem mu jaz rekel,da lahko on poje glavo jaz jo ne bom.še sem mu povedal da smo zadjič tu pa mi je zabrusil da ne rabimo več pridet.Velikokrat poslušam,da je gostinstvo v krizi v času korone pa vidim, da se nekateri še norčujejo iz gostov.pa še to: hitro smo plačali ,da se čimprej odstranimo iz gostilne pa sem si pozabil nadeti masko je v prostoru upil za mano in ženo,da nimamo maske kakšna vzgoja tako,da so vsi pogledovali za nami.drugače se je sam sprehajal brez maske samo ob našem odhodu si jo je nadel.nikoli več.verjamem ,da se kaj podobnega že marsikomu zgodilo pa je raje tiho jaz pa ne morem biti tiho, ker moram pošteno zaslužiti svoj denar.in če nekaj pošteno plačaš lričakuješ tudi pošteno kosilo. Prilagam sliko porcije od orade ,ki je samo glava odstranjena.pa naj gosti ocenijo če ta riba tehta 300 do 400g kot je gospod lagal v odgovoru češ da sem požrešen. Požrešni ste vi,ker gostom dostavjate polovične porcije zaračunavate pa po polni ceni. Sem pa sam preveril v ribarnici približno tako ribico.ki tehta 200 do 250g.

| pred 2 tedni

1

Glede na to, da sem bil že večkrat njihov gost sem bil ob zadnjem obisku razočaran. Od naročila do postrežbe je minilo 6 minut kar mi je dalo slutiti, da so bili v igri mikrovalovi oziroma neki ostanki hrane. Porcija kalamarov zelo skromna. Definitvno me ne vidijo več!

| pred enim tednom

5

Odlična hrana pa še drago ni.

Več mnenj