X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Gostilna Kraški rob

  • Črni Kal 61, 6275 Črni Kal
  • 134.5 km
  • €€
  • Odprto

Ponudba

*Predjedi ( domači pršut, goveji karpačo in izvrstnimi siri, mešane školjke v buzari, gratinirane kapesante (Jakobove pokrivače) ter polenovko in sipe s polento; od hladnih morskih predjedi pa ribji karpačo, marinirane sardone, hobotnico v solati, škampov koktajl in okusna polenovka na belo

*Testenine, njoki in riž ( špageti, fuži in domači rezanci, (dodajamo – vongol (lepotk), škampov, jurčkov, domačega petelina, divjačine, črnih in belih tartufov))

*Raznovrstno meso

*Ribe belo ribo pripravimo na žaru (na »gardelah«), v pečici, v soli in v cartociu, jadranski škampi in kalamari.

O nas

Da nas najdete na obrobju vasice Črni Kal pod Kraškim robom, pove že ime gostilne – Gostilna Kraški rob. Pestro sredozemsko kuhinjo smo povezali s kakovostnimi sestavinami in z že pregovorno srednjeevropsko popolnostjo pri pripravi in strežbi jedi. Najboljše sestavine, izjemna kuhinja in odlična postrežba so tako postali porok za kulinarično razvajanje vseh naših obiskovalcev in užitek vseh naših čutov. Naša kuhinja se ozira po sredozemski in tradicionalni istrski kulinariki.

Nudimo

Invalidski dostop
Kreditne kartice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba brez glutena
Ponudba za vegane
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
WI-FI
Gostilna Kraški rob Da nas najdete na obrobju vasice Črni Kal pod Kraškim robom, pove že ime gostilne – Gostilna Kraški rob. Pestro sredozemsko kuhinjo smo povezali s kakovostnimi sestavinami in z že pregovorno srednjeevropsko popolnostjo pri pripravi in strežbi jedi. Najboljše sestavine, izjemna kuhinja in odlična postrežba so tako postali porok za kulinarično razvajanje vseh naših obiskovalcev in užitek vseh naših čutov. Naša kuhinja se ozira po sredozemski in tradicionalni istrski kulinariki. /upload/restaurant/restaurant6f80dd17c531c9c.jpg
Črni Kal 61 6275 Črni Kal
2 +386 51 22 33 11 Gostilna Kraški rob

Skupna ocena: 4,5

(Skupna ocena je seštevek 187 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim tednom

5

Berem nekatere slabe ocene, kjer se gostje pritožujejo nad neprijaznostjo, kakovostjo hrane, velikostjo porcij in ceno... Mi smo bili z vsem vedno zelo zadovoljni! Kako naj bodo kakovostne sestavine poceni? Če ima natakar svoje dostojanstvo, mi je celo všeč, saj ni nobene potrebe, da ti leze v... Zelo so prijazni, vsi! Da skrajšam... Vsi, ki cenite dobro in kakovostno hrano, prijeten ambient, odlično postrežbo, boste zelo zadovoljni. Priporočam!

| pred enim mesecem

4

Ne vem kako se je nekoč imenovala. Toda, ko še ni bilo avtoceste so se mimo vile kolone z morja in na morje. Tedaj se je tu dobil dober domač pršut in refošk. Kolon ni več, pač pa pršut in vino še vedno. In še več. Lokal novo z regijo skladno, prijetno podobo. Jedilnik je tipično istrsko-primorski, dodana vrednost pa so doma narejene testenine in kruh. Skrbno izbrane sestavine jedi nas niso razočarale. Cenovno je v okviru tovrstne ponudbe.

| pred enim tednom

5

Odlična hrana, pestra izbira lokalno značilnih jedi, prijazno osebje, natakar Milan zna dobro svetovati glede izbora hrane in vina. Cene so primerne. Notranjost in oprema gostilne je lepa in daje občutek domačnosti. Dovolj parkirnih mest pred restavracijo. Vredno obiskati. Se vrnemo zagotovo.

| pred enim tednom

5

Prijetna gostilna, hrana istrska, ambijent prijeten oseblje in lastnik prijazni in na nivoju.

| pred enim mesecem

5

Hitra in kvalitetna postrežba. Hrana na nivoju, cena pa sprejemljiva

Več mnenj