X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Gostilna Kraški rob

  • Črni Kal 61, 6275 Črni Kal
  • 134.5 km
  • €€
  • Odprto

Ponudba

*Predjedi ( domači pršut, goveji karpačo in izvrstnimi siri, mešane školjke v buzari, gratinirane kapesante (Jakobove pokrivače) ter polenovko in sipe s polento; od hladnih morskih predjedi pa ribji karpačo, marinirane sardone, hobotnico v solati, škampov koktajl in okusna polenovka na belo

*Testenine, njoki in riž ( špageti, fuži in domači rezanci, (dodajamo – vongol (lepotk), škampov, jurčkov, domačega petelina, divjačine, črnih in belih tartufov))

*Raznovrstno meso

*Ribe belo ribo pripravimo na žaru (na »gardelah«), v pečici, v soli in v cartociu, jadranski škampi in kalamari.

O nas

Da nas najdete na obrobju vasice Črni Kal pod Kraškim robom, pove že ime gostilne – Gostilna Kraški rob. Pestro sredozemsko kuhinjo smo povezali s kakovostnimi sestavinami in z že pregovorno srednjeevropsko popolnostjo pri pripravi in strežbi jedi. Najboljše sestavine, izjemna kuhinja in odlična postrežba so tako postali porok za kulinarično razvajanje vseh naših obiskovalcev in užitek vseh naših čutov. Naša kuhinja se ozira po sredozemski in tradicionalni istrski kulinariki.

Nudimo

Invalidski dostop
Kreditne kartice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba brez glutena
Ponudba za vegane
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
WI-FI
Gostilna Kraški rob Da nas najdete na obrobju vasice Črni Kal pod Kraškim robom, pove že ime gostilne – Gostilna Kraški rob. Pestro sredozemsko kuhinjo smo povezali s kakovostnimi sestavinami in z že pregovorno srednjeevropsko popolnostjo pri pripravi in strežbi jedi. Najboljše sestavine, izjemna kuhinja in odlična postrežba so tako postali porok za kulinarično razvajanje vseh naših obiskovalcev in užitek vseh naših čutov. Naša kuhinja se ozira po sredozemski in tradicionalni istrski kulinariki. /upload/restaurant/restaurant6f80dd17c531c9c.jpg
Črni Kal 61 6275 Črni Kal
2 +386 51 22 33 11 Gostilna Kraški rob

Skupna ocena: 4,5

(Skupna ocena je seštevek 143 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

5

Zelo dobre in okusne jedi. Cene primerne

| pred 3 meseci

5

Navdušena, dober izbor in okusna hrana, prijeten ambient in dobra postrežba

| pred 2 tedni

4

Zelo dobra postrezba

| pred 5 meseci

5

Zelo prijazni, dobra kuhinja, porcije za lačne ljudi a brez pretiravanja Molto gentili e buona cucina. Porzioni per bocche affamate ma senza esagerare.

| pred 5 meseci

5

Odlicna hrana in postrezba, prijazno osebje in topel ambient.

Več mnenj