X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Gostilna Kraški rob

  • Črni Kal 61, 6275 Črni Kal
  • 134.5 km
  • €€
  • Odprto

Ponudba

*Predjedi ( domači pršut, goveji karpačo in izvrstnimi siri, mešane školjke v buzari, gratinirane kapesante (Jakobove pokrivače) ter polenovko in sipe s polento; od hladnih morskih predjedi pa ribji karpačo, marinirane sardone, hobotnico v solati, škampov koktajl in okusna polenovka na belo

*Testenine, njoki in riž ( špageti, fuži in domači rezanci, (dodajamo – vongol (lepotk), škampov, jurčkov, domačega petelina, divjačine, črnih in belih tartufov))

*Raznovrstno meso

*Ribe belo ribo pripravimo na žaru (na »gardelah«), v pečici, v soli in v cartociu, jadranski škampi in kalamari.

O nas

Da nas najdete na obrobju vasice Črni Kal pod Kraškim robom, pove že ime gostilne – Gostilna Kraški rob. Pestro sredozemsko kuhinjo smo povezali s kakovostnimi sestavinami in z že pregovorno srednjeevropsko popolnostjo pri pripravi in strežbi jedi. Najboljše sestavine, izjemna kuhinja in odlična postrežba so tako postali porok za kulinarično razvajanje vseh naših obiskovalcev in užitek vseh naših čutov. Naša kuhinja se ozira po sredozemski in tradicionalni istrski kulinariki.

Nudimo

Invalidski dostop
Kreditne kartice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba brez glutena
Ponudba za vegane
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
WI-FI
Gostilna Kraški rob Da nas najdete na obrobju vasice Črni Kal pod Kraškim robom, pove že ime gostilne – Gostilna Kraški rob. Pestro sredozemsko kuhinjo smo povezali s kakovostnimi sestavinami in z že pregovorno srednjeevropsko popolnostjo pri pripravi in strežbi jedi. Najboljše sestavine, izjemna kuhinja in odlična postrežba so tako postali porok za kulinarično razvajanje vseh naših obiskovalcev in užitek vseh naših čutov. Naša kuhinja se ozira po sredozemski in tradicionalni istrski kulinariki. /upload/restaurant/restaurant6f80dd17c531c9c.jpg
Črni Kal 61 6275 Črni Kal
2 +386 51 22 33 11 Gostilna Kraški rob

Skupna ocena: 4,5

(Skupna ocena je seštevek 222 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

5

Prijazo osebje, se vidi, da jim je mar za goste. Hrana odlična, cene sprejemljive.

| pred enim mesecem

4

Domač vtis

| pred 6 meseci

5

Prijaznost osebja in solidna postrežba sta bili prvi stvari, ki sta na s pričakali v tej gostilni. Hrana okusna in raznolika. Jedi so si sledile v primernih časovnih razmikih, da smo gostje lahko malo pokramljali med seboj, ni pa bilo nepotrebnega čakanja. Skratka, večer je hitro minil v dobri družbi, obujanju spominov, dobri in raznoliki hrani ter prijazni postrežbi. Lahko bi še kaj rekel o ceni, vendar z njo nismo bili seznanjeni, ker smo bili povabljeni na prednovoletno srečanje in je organizator poskrbel za vse.

| pred 8 meseci

4

Ne vem kako se je nekoč imenovala. Toda, ko še ni bilo avtoceste so se mimo vile kolone z morja in na morje. Tedaj se je tu dobil dober domač pršut in refošk. Kolon ni več, pač pa pršut in vino še vedno. In še več. Lokal novo z regijo skladno, prijetno podobo. Jedilnik je tipično istrsko-primorski, dodana vrednost pa so doma narejene testenine in kruh. Skrbno izbrane sestavine jedi nas niso razočarale. Cenovno je v okviru tovrstne ponudbe.

Več mnenj