Gostilna Norma

  • Dekani 34a, 6271 Dekani
  • 77.9 km
  • €€
  • Zaprto

Ponudba

Specialitete:
domač kruh,
ribja juha,
mineštre in jote,
domača pašta in njoki,
v sezoni šparglji in tartufi,
jadranska riba,
nedeljske pečenke.

Vina: odprta malvazija in refošk ter buteljke iz lastne kleti. Kdor je občutljiv na kmetsko grappo, si lahko še vedno privošči spodoben brinjevec.

O nas

Gostilna Norma se nahaja v Dekanih in sledi smernicam okusne mediteranske kuhinje. Ambient je preprost, a prikupen, prisoten pa je vonj po okusni hrani, zaradi česar si boste želeli čim prej ogledati ponudbo. Ne izpustite ribje juhe, okusnih in vročih minešter, domače pašte, ki jo pripravljajo sami ter seveda domačega kruha. Iz domače kleti gostilne pa si lahko privoščite tudi buteljko vrhunskega vina.

Nudimo

Invalidski dostop
Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Gostilna Norma Gostilna Norma se nahaja v Dekanih in sledi smernicam okusne mediteranske kuhinje. Ambient je preprost, a prikupen, prisoten pa je vonj po okusni hrani, zaradi česar si boste želeli čim prej ogledati ponudbo. Ne izpustite ribje juhe, okusnih in vročih minešter, domače pašte, ki jo pripravljajo sami ter seveda domačega kruha. Iz domače kleti gostilne pa si lahko privoščite tudi buteljko vrhunskega vina. /upload/restaurant/gostilna-norma-dekani.jpg
Dekani 34a 6271 Dekani
2 +386 56 580 114 Gostilna Norma

Skupna ocena: 4,2

(Skupna ocena je seštevek 83 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 2 tedni

3

Bil prvic, me je blo kr mal strah naročit, nobenga nikjer, no pol sm pa narocu špricar 1/2, vino bl tko, že barva mi ni bla všec, ribja juha top, cakalna doba 30 min....( jest pa se 2 na terasi), in hobotnica v solati tud top , ker ni nobene varke s paradizniki,krompirji itd , cene pa kar turistom primerne, 18€, terasa mi je vsec ker je stara natur in seveda pod trto, škoda da vino ni malo boljše... ;), ....

| pred 3 tedni

5

Super hrana, nadvse prijazna ga. Norma.

| pred 3 leti

5

Nostalgičen ambient iz 80tih pot trto ki pokriva teraso in ji s tem daje naravno senco , zelo okusna domača hrana gospe Norme, in najboljša domača Malvazija na obali.

| pred 2 mesecema

5

Vrhunska hrana, pristno 10/10

| pred 2 mesecema

3

Prijazna nona dobro in olivno olje

Več mnenj