Gostilna Švab

  • Hrastovlje 53, 6275 Hrastovlje
  • 76.5 km
  • €€
  • Odprto

Ponudba

Predjedi:
domači pršut, narezali ga bodo pred vami,
ovčji in kozji sir v olivnem olju in
panceta, klobase in domača salama.

Tople in glavne jedi ter priloge:
istrska supa, istrska mineštra - bobiči, juha s špargami,
fritaja s tartufi, špargami, gobami,
fuži, njoki, ravioli s tartufi, pršutom, domačo kokošjo, srnjakom, jurčki, sirom, špargami,
ombolo na žaru in v omaki, telečje in svinjske krače, biftek, zrezki, svinjski medaljoni,
postrvi na žaru oz. crvte v polenti, kuhane, na žaru in v soli in
zelenjava na žaru, kislo zelje, krompir po istrijansko.

Sladice:
kuhani skutni štruklji,
vanilijev sladoled s toplimi gozdnimi sadeži,
sprehod po Hrastovljah in
sezonske sladice (Panakota s kakijem, Figove in Kakijeve pite).

O nas

Družinska gostilna slovi po domači istrski kuhinji. V njej pripravljamo jedi po starih receptih, tako kot so jih stoletja ob istrskih ognjiščih pripravljale mame, tete in none. V vsakem letnem času so na vrtu, v sadovnjaku ali na bližnjih travnikih pobirale, kar jim je narava obrodila. V vseh letnih časih pa boste dobili doma vmesen in pečen kruh. In seveda istrsko malvazijo, refošk in suhi muškat. Postregli vam bomo ob kaminu, v jedilnici ali pa na veliki terasi.

Nudimo

Kreditne kartice
Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Parkirni prostor
Parkirni za tovornjake
Gostilna Švab Družinska gostilna slovi po domači istrski kuhinji. V njej pripravljamo jedi po starih receptih, tako kot so jih stoletja ob istrskih ognjiščih pripravljale mame, tete in none. V vsakem letnem času so na vrtu, v sadovnjaku ali na bližnjih travnikih pobirale, kar jim je narava obrodila. V vseh letnih časih pa boste dobili doma vmesen in pečen kruh. In seveda istrsko malvazijo, refošk in suhi muškat. Postregli vam bomo ob kaminu, v jedilnici ali pa na veliki terasi. /upload/restaurant/restaurantc4f5c61324730f6.jpg
Hrastovlje 53 6275 Hrastovlje
2 +386 5 659 05 10 Gostilna Švab

Skupna ocena: 4,4

(Skupna ocena je seštevek 405 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

5

Super hrana, zelo prijazno osebje, lep domač ambient... vse super! Hrana je okusna, velike porcije po zmerni ceni. Zelo priporočam.

| pred enim letom

4

Hrana odlična, brez težav priporočam. Vino - dobro je, ker je hladno. Veliko prostora notri in zunaj, terasa, otroška igrala, veliko parkirišče. Lokacija čudovita. Osebje prijazno, domače, morda za koga preveč domače. Tudi čaka se ne tako dolgo. Za vse zgoraj našteto je ocena 5. Ambient pa ne sledi kulinariki. Prti kot na kakšni veselici, okoli lokala malo neurejeno in si žal ne zasluži več kot 4. Ena taka skupna ocena 4,5.

| pred enim letom

3

Ambient je OK in pozicija lepa. Dosti prostora zunaj in noter. Porcije so še kar velike,okus pa me ni prepričal da je to odlična domača hrana kot večina pravi. Osebje je simpatično ampak se dolgo čaka. Za ceno ne vem ker nisem jaz plačal😀

| pred 7 meseci

3

Hrana dobra, brez presezkov odnos zaposlenih pod vsako kritiki...nesramnost je tu doma, žal ni simpaticno

| pred 2 letoma

4

Hrana odlična, na žalost ena zvezdica manj zaradi postrežbe, natakarica pozabila na eno solato, pozabila da sva z ženo naročila kavo, polovico bagete ki je ostala je kar odnesla in ni vprašala ali jo zavije (bageto pri predjedi zaračunajo 2,5€)

Več mnenj