Lars&Sven Burgers

  • Planet Koper, Ankaranska cesta 2, 6000 Koper
  • 82.4 km
  • €€
  • Zaprto

Ponudba

PHILLY CHEESE
Rezine 100% slovenske govedine, brez GSO, karamelizirana čebulica in originalni italijanski sir Provolone. Zavito v domačo oljno štručko

PHILLY CHILLI
Rezine 100% slovenske govedine, brez GSO, jalapeno paprika, karamelizirana čebulica in Cheddar sir. Zavito v domačo oljno štručko.

VEGAN BURGER
Veganica polpet iz leče in suhih paradižnikov, mayo omaka z drobnjakom in BBQ omaka, sveža zelena listnata solata, paradižnik, rdeča čebula in rezano rdeče zelje. Postreženo v BIO durum bombeti.

LARS BURGER
100% slovenska govedina, brez GSO, domača hišna omaka, sveža zelena listnata solata, paradižnik in sir Cheddar. Postreženo v klasični krompirjevi bombeti.

DIJAŠKI ALI ŠTUDENTSKI MENI
100% slovenska govedina, sveža zelena listnata solata, paradižnik, Cheddar sir in hišna omaka. Postreženo v klasični mini krompirjevi bombeti s krompirčkom.
ali
Piščančji “fingersi” iz najboljšega mesa piščančjih prsi, cca. 220g + krompirček.
+
Voda v plastenki 0,33l ALI Ledeni čaj Dana 0,20l.

OTROŠKI MENU ERIK
100% slovenska govedina, sveža zelena listnata solata, paradižnik, Cheddar sir in blaga otroška omaka. Postreženo v klasični mini krompirjevi bombeti ob pečenem krompirčku. 100% sadni sok Dana 0,20l ali Lars&Sven voda 0,33l.

BREZGLUTENSKI BURGER
100% slovenska govedina, brez GSO, z domačo hišno omako, sveža zelena listnata solata, paradižnik in Cheddar sir. Postreženo v bombeti brez glutena. *PE Šiška

HRUSTLJAVI PIŠČANČEK
Domač piščančji file, sveže paniran v panadi na osnovi slovenske moke in domačih jajčk, hišna zeliščna Ranch omaka, kisle kumarice, sveža zelena listnata solata in paradižnik. Postreženo v klasični krompirjevi bombeti.

BLACKADDER BURGER
Hišna mešanica 100% avstralskega goveda Black Angus, domača figova omaka, hrustljava istrska panceta in staran angleški Cheddar sir. Postreženo v črni bombeti z dodatkom aktivnega oglja.

CHICKEN STEAK
Domač piščančji file, domača omaka na osnovi grškega jogurta, sveža zelena listnata solata, paradižnik in sir mocarela. Zavito v domačo oljno štručko.

OTROŠKI MENU- KIDS MENU
Piščančji “fingersi” cca. 130g s krompirčkom. Voda Lars&Sven® v plastenki ali 100% sok Dana z okusom jabolka ali pomaranče. (+omaka)

PIŠČANČJI FINGERSI - CHICKEN FINGERS
Hrustljavi “dunajčki” iz najboljšega mesa piščančjih prsi. (cca. 220g +omaka)

BLACK ANGUS ROASTBEEF STEAK
100% avstralska govedina Black Angus, brez GSO, karamelizirana čebulica in originalni italijanski sir Provolone. Zavito v domačo oljno štručko.

SMOKEY BURGER®
100% slovenska, rahlo prekajena mleta svinjska ribica, domača hišna omaka, hrustljava slanina, sveža zelena listnata solata, paradižnik in sir Gauda. Postreženo v klasični krompirjevi bombeti.

O nas

Prva restavracija lars&sven burgers na slovenski obali. Izjemen ambient, vrhunska kvaliteta burgerjev, steakov, krompirčka, shakov, domače limonade in ostale hitre a kvalitetne hrane in pijače. Skrbimo, da je čimveč izdelkov lokalnega porekla in sledljive kakovosti. Naše glavne sestavine se ponašajo z oznako “slovenska kakovost”.

Nudimo

Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegane
Ponudba za vegetarijance
Lars&Sven Burgers Prva restavracija lars&sven burgers na slovenski obali. Izjemen ambient, vrhunska kvaliteta burgerjev, steakov, krompirčka, shakov, domače limonade in ostale hitre a kvalitetne hrane in pijače. Skrbimo, da je čimveč izdelkov lokalnega porekla in sledljive kakovosti. Naše glavne sestavine se ponašajo z oznako “slovenska kakovost”. /upload/restaurant/restaurant67cb55bf48b6006.jpg
Planet Koper, Ankaranska cesta 2 6000 Koper
2 +386590 18926 Lars&Sven Burgers

Skupna ocena: 4,4

(Skupna ocena je seštevek 233 ocen na Google Zemljevidi)


| v zadnjem tednu

3

Prvič je bil brezmesni Burger noro dober. Drugič enak burger pa katastrofa, je smrdel, ne vem po čemu, mogoče kot po starem pokvarjenem fižolu. Je romalo 7 eur direkt v kanto. Mi je bilo kar žal. Upam, da to kritiko ne vzamete za slabo.

| pred 3 tedni

5

Zmanjkalo brezglutenske štručke, zmenila za alternativo brez problema, izredno prijazni kolektiv :)

| v zadnjem tednu

3

Lepa restavracija.. škoda k je v velikem nakupovalnem centru

| pred enim letom

3

Okusni burgerji, hitra postreżba ampak ni vredno tega denarja.

| pred 2 mesecema

5

Vedno prijazni. Fini burgerji. Otroci navdušeni. Lep razgled.

Več mnenj