X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Lars&Sven Burgers

  • Planet Koper, Ankaranska cesta 2, 6000 Koper
  • 144.9 km
  • €€
  • Zaprto

Ponudba

PHILLY CHEESE
Rezine 100% slovenske govedine, brez GSO, karamelizirana čebulica in originalni italijanski sir Provolone. Zavito v domačo oljno štručko

PHILLY CHILLI
Rezine 100% slovenske govedine, brez GSO, jalapeno paprika, karamelizirana čebulica in Cheddar sir. Zavito v domačo oljno štručko.

VEGAN BURGER
Veganica polpet iz leče in suhih paradižnikov, mayo omaka z drobnjakom in BBQ omaka, sveža zelena listnata solata, paradižnik, rdeča čebula in rezano rdeče zelje. Postreženo v BIO durum bombeti.

LARS BURGER
100% slovenska govedina, brez GSO, domača hišna omaka, sveža zelena listnata solata, paradižnik in sir Cheddar. Postreženo v klasični krompirjevi bombeti.

DIJAŠKI ALI ŠTUDENTSKI MENI
100% slovenska govedina, sveža zelena listnata solata, paradižnik, Cheddar sir in hišna omaka. Postreženo v klasični mini krompirjevi bombeti s krompirčkom.
ali
Piščančji “fingersi” iz najboljšega mesa piščančjih prsi, cca. 220g + krompirček.
+
Voda v plastenki 0,33l ALI Ledeni čaj Dana 0,20l.

OTROŠKI MENU ERIK
100% slovenska govedina, sveža zelena listnata solata, paradižnik, Cheddar sir in blaga otroška omaka. Postreženo v klasični mini krompirjevi bombeti ob pečenem krompirčku. 100% sadni sok Dana 0,20l ali Lars&Sven voda 0,33l.

BREZGLUTENSKI BURGER
100% slovenska govedina, brez GSO, z domačo hišno omako, sveža zelena listnata solata, paradižnik in Cheddar sir. Postreženo v bombeti brez glutena. *PE Šiška

HRUSTLJAVI PIŠČANČEK
Domač piščančji file, sveže paniran v panadi na osnovi slovenske moke in domačih jajčk, hišna zeliščna Ranch omaka, kisle kumarice, sveža zelena listnata solata in paradižnik. Postreženo v klasični krompirjevi bombeti.

BLACKADDER BURGER
Hišna mešanica 100% avstralskega goveda Black Angus, domača figova omaka, hrustljava istrska panceta in staran angleški Cheddar sir. Postreženo v črni bombeti z dodatkom aktivnega oglja.

CHICKEN STEAK
Domač piščančji file, domača omaka na osnovi grškega jogurta, sveža zelena listnata solata, paradižnik in sir mocarela. Zavito v domačo oljno štručko.

OTROŠKI MENU- KIDS MENU
Piščančji “fingersi” cca. 130g s krompirčkom. Voda Lars&Sven® v plastenki ali 100% sok Dana z okusom jabolka ali pomaranče. (+omaka)

PIŠČANČJI FINGERSI - CHICKEN FINGERS
Hrustljavi “dunajčki” iz najboljšega mesa piščančjih prsi. (cca. 220g +omaka)

BLACK ANGUS ROASTBEEF STEAK
100% avstralska govedina Black Angus, brez GSO, karamelizirana čebulica in originalni italijanski sir Provolone. Zavito v domačo oljno štručko.

SMOKEY BURGER®
100% slovenska, rahlo prekajena mleta svinjska ribica, domača hišna omaka, hrustljava slanina, sveža zelena listnata solata, paradižnik in sir Gauda. Postreženo v klasični krompirjevi bombeti.

O nas

Prva restavracija lars&sven burgers na slovenski obali. Izjemen ambient, vrhunska kvaliteta burgerjev, steakov, krompirčka, shakov, domače limonade in ostale hitre a kvalitetne hrane in pijače. Skrbimo, da je čimveč izdelkov lokalnega porekla in sledljive kakovosti. Naše glavne sestavine se ponašajo z oznako “slovenska kakovost”.

Nudimo

Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegane
Ponudba za vegetarijance
Lars&Sven Burgers Prva restavracija lars&sven burgers na slovenski obali. Izjemen ambient, vrhunska kvaliteta burgerjev, steakov, krompirčka, shakov, domače limonade in ostale hitre a kvalitetne hrane in pijače. Skrbimo, da je čimveč izdelkov lokalnega porekla in sledljive kakovosti. Naše glavne sestavine se ponašajo z oznako “slovenska kakovost”. /upload/restaurant/restaurant67cb55bf48b6006.jpg
Planet Koper, Ankaranska cesta 2 6000 Koper
2 +386590 18926 Lars&Sven Burgers

Skupna ocena: 4,4

(Skupna ocena je seštevek 212 ocen na Google Zemljevidi)


| v zadnjem tednu

5

Vedno prijazni. Fini burgerji. Otroci navdušeni. Lep razgled.

| pred 10 meseci

3

Okusni burgerji, hitra postreżba ampak ni vredno tega denarja.

| pred 4 meseci

5

Kvaliteta hrane primerna ceni, zaposleni se držijo čistoče (rokavice). Tudi ponudba za ljudi s celiakijo (gluten-free burger) ter zelo prijeten tim!

| pred 4 meseci

4

Hmmm... Hrana zelo dobra, ocvrt krompir včasih čaka na gosta in zato ni tak, kot bi moral biti. Ob zadnjih dveh obiskih zelo zelo preslan. Personal zelo prijazen, burger pečen po navodilih, do popolnosti vedno zmanjka kakšna malenkost. Cena primerna kakovosti.

| pred 4 meseci

5

Dobra izbira glasbe, ki poskrbi za prijeten ambient. Cene hrane so primerne glede na kvaliteto hrane, ki je vedno sveža. Vse pohvale tudi za projekt "lokalno šteje". Kar me je najbolj razveselilo je pa to, da so v lokalu dovoljene živali 🐕🐶

Več mnenj