X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Restavracija Capra

  • Pristaniška ulica 3, 6000 Koper
  • 145.3 km
  • €€€
  • Odprto

Ponudba

Naše poslanstvo je nuditi strankam celostno doživetje, ki ga na prvem mestu seveda ustvarjata vrhunska hrana iz mediteranske, lokalne in pa svetovne kuhinje izpod taktirke vodje kuhinje Marje Černe in dosledna postrežba s kulinaričnim in enološkim svetovanjem. Takoj za tem, pa pride na vrsto vzdušje, ki ga z združevanjem modernih in tradicionalnih prvin pričara edinstven interier in nastopi prekaljenih glasbenikov. Poleg tega, da Capra prireja dogodke, se rada udeležuje in podpira tudi druge kulturne in športne dejavnosti – pretekla sodelovanja si lahko ogledate na strani o dogodkih.

O nas

Od decembra 2014 se v Capri posvečamo ustvarjanju nepozabnih doživetij. Ne zadovoljimo se s tem, da se nahajamo le nekaj korakov od morja in da vam ob toplih dneh strežemo vrhunske jedi in izbrano pijačo tudi na sončni terasi. Zasledujemo popolnost.

Nudimo

Možnost rezervacije
Restavracija Capra Od decembra 2014 se v Capri posvečamo ustvarjanju nepozabnih doživetij. Ne zadovoljimo se s tem, da se nahajamo le nekaj korakov od morja in da vam ob toplih dneh strežemo vrhunske jedi in izbrano pijačo tudi na sončni terasi. Zasledujemo popolnost. /upload/restaurant/restavracija-capra-koper.jpg
Pristaniška ulica 3 6000 Koper
3 +386 41 602 030 Restavracija Capra

Skupna ocena: 4,6

(Skupna ocena je seštevek 1155 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 3 meseci

3

...razočarana nad hrano... za 15 e vredne špagete s presno zelenjavo sem dobila razkuhane bučke s korenckom, neugledno prekuhano baziliko... špageti so bili v redu. Postrežba in ambient je za 5 zvezdic, hrana pa žal ne. Bučna juha je bila v primerjavi s špageti pa vsekakor za pohvalit. Primerno opravičilo bi bilo na mestu. Melita

| pred 2 mesecema

5

Odlično :-) za stare in mlade ;-) Nas so navdušili (od najmlajšega, ki je ravno dopolnil 3 leta, do njegovega ata, ki je upihnil že 70 svečk)

| pred 4 meseci

4

Obala pogled na luko Koper.Cene definitvno previsoke postrežba ok.

| pred 10 meseci

4

Vsekakor različna hrana kot doma od žene, mame ali tašče. To ni menza in če ne bo kruha na mizi, bodo ta pravi jedci (brez predjedi) odšli lačni. Za dobro večerjo pa je tudi brez predjedi dovolj. Okusi so nevsakdanji in zato vsaj štirikrat letno ni teško plačati 20 do 30 EUR za krožnik. S sladico + pijačo znese račun na osebo cca 40 do 50 EUR. Lahko pa ste tudi skromnejši, a če se hočete vsaj malo razvajati, boste za manj kot 30 EUR po osebi, teško prišli skozi. Osebje in postrežba je na nivoju, edini minus (velik) gre na račun toaletnih prostorov.

Več mnenj