Casa Nostromo

  • Stjeinkova ulica 1, 6330 Piran
  • 93.1 km
  • Odprto

Ponudba

Ponujamo vam obilo mesnih in ribjih specialitet.

O nas

Tudi Nostromo ima kot druge piranske gostilne, ki prav tako namakajo noge v morje, ribe, rake, školjke, od domačega narezka do divjačinskega golaža, a tukaj se podobnost konča. Mala restavracija je pravzaprav butik, ki se ne puli za goste, temveč za sestavine – da so lokalne, sveže, iskrene. Piran je dobil, česar ni imel. Škampi so tako sveže surovi, da sicer niso več v morski vodi, a še vedno – na njej.

Nudimo

Kreditne kartice
Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Ponudba brez glutena
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
WI-FI
Casa Nostromo Tudi Nostromo ima kot druge piranske gostilne, ki prav tako namakajo noge v morje, ribe, rake, školjke, od domačega narezka do divjačinskega golaža, a tukaj se podobnost konča. Mala restavracija je pravzaprav butik, ki se ne puli za goste, temveč za sestavine – da so lokalne, sveže, iskrene. Piran je dobil, česar ni imel. Škampi so tako sveže surovi, da sicer niso več v morski vodi, a še vedno – na njej. /upload/restaurant/restaurantd72146d9c4c7bcf.jpg
Stjeinkova ulica 1 6330 Piran
+386 30 200 000 Casa Nostromo

Skupna ocena: 4,3

(Skupna ocena je seštevek 60 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 2 letoma

5

Odlicna hrana. Še boljša postrežba, da o izbiri vin in ostalih dobrot niti ne govorimo. Skratka vredno greha.....😊

| pred 2 letoma

5

Odlična lokalna ponudba, lepa lokacija.

| pred 2 letoma

5

Za izbrano druzbo

| pred 2 letoma

5

Super hrana in vino, prijazni, zelo lep lokal, priporocam

| pred 2 letoma

5

Okay a really quirky owner and experience. We arrived and there was only one person serving 3 tables, the crazy thing was there was nobody in the kitchen cooking. We ordered off the cuff pasta with chicken and a sea bass with a few glasses of red wine. Our waiter/ owner then went to the kitchen and prepared the meals from scratch. The pasta was spectacular the Sea Bass to share the best we've had in all our trips in Europe. The bill was about 110 euro for both of us . A crazy unexpected experience that was beyond the extra we may have paid.

Več mnenj