X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Gostilna pri Mari

  • Dantejeva ul. 17, 6330 Piran
  • 157.9 km
  • €€
  • Odprto

Ponudba

tradicionalne primorske in beneške ribje in mesne jedi ter Marine posebnosti kot: marinirane sardele, Piranska ribiška juha, domači njoki z rukolo in pršutom, rižota s škampovimi repki v žefranu, pikantne testenine s kalamari, rezanci s tartufi, ribji file z jurčki, file sveže tune na rukoli, orada z zelišči v lastnem soku, file morskega psa v omaki s polento, španska rižota z morskih sadežev in mesa Paella, po predhodnem naročilu pa še hobotnica pod peko z zelenjavo, divji brancin pečen v soli, živi jastog po želji, ostrige in dondoli.

O nas

Ob glavni ulici, ki vodi v staro mestno jedro, obiskovalce s svojim prijetnim in urejenim izgledom že več kot 15 let pozdravlja Gosilna PRI MARI. Zaradi svoje lepe podobe, je postala priljubljen cilj mnogih gostov iz Evrope in sveta. Hrani spomine na znane obraze iz estrade, kulture in politike iz vseh strani sveta, saj si je s svojo preprostostjo in gosotljubjem pridobila veliko prijateljev, ki so njeno ime ponesle od Benetk do Dunaja in še dlje, v Moskvo in celo preko Atlantika.

Nudimo

Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Gostilna pri Mari Ob glavni ulici, ki vodi v staro mestno jedro, obiskovalce s svojim prijetnim in urejenim izgledom že več kot 15 let pozdravlja Gosilna PRI MARI. Zaradi svoje lepe podobe, je postala priljubljen cilj mnogih gostov iz Evrope in sveta. Hrani spomine na znane obraze iz estrade, kulture in politike iz vseh strani sveta, saj si je s svojo preprostostjo in gosotljubjem pridobila veliko prijateljev, ki so njeno ime ponesle od Benetk do Dunaja in še dlje, v Moskvo in celo preko Atlantika. /upload/restaurant/gostilna-pri-mari-piran.jpg
Dantejeva ul. 17 6330 Piran
2 +386 41 616 488 Gostilna pri Mari

Skupna ocena: 4,4

(Skupna ocena je seštevek 561 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 4 meseci

4

Ko prebiram cenitve gostinskega lokala Pri Mari in osebja v Piranu opažam, da nekateri ki pridejo s kuponi se držijo zvišane( kaj smo mi).Opazil sem, da natakarico niti ne pozdravijo kjpa šele pri vhodu v lokal kar je zelo lep občutek tudi gostov lokala ki dobijo občutek domačega in prijazmega okolja. Z osebjem ne znajo ali nočeje priti v prijeten pogovor kaj še le z naročilom . Obnašajo se , da oni so glavni in osebje pastavljajo v neprijetenpoložaj. Pred kratkim sem bil gost lokala in kakor vsakić bil lepo in prijazno postrežen z okusno in količinsko dobro hrano in pijsčo. Z osebjem si marsikaj lepega pogovarjam in posmejim. Tisti ki kritizirajo naj se vprašajo ali niso mogoče sami malo krivi za slabo počutje ali postrežbo. Sam sem gostinec in imam lokal zato bi kritikom svetoval prej ko kaj rečejo nli napišejo naj se zavedajo, da smo tudi gostinci samo ljudje ki želimo vsakemu gostu vljudo in prijazno postreči z dobro hrano inpijačo in dobro počutje med nami. Gostilna Pri Mari in osebje se zelo trudijo, da bi gost ko zapušča lokal bil zadovoljen in se ponovno vrnil z lepim nasmehom. Jaz se bom sigurno kjer tam se počutim dobrodošleģa.L.P.

| pred 4 meseci

5

Odlična hrana, prijazno osebje, cene normalne, prijetno vzdušje, skratka zelo priporočam

| pred 4 meseci

5

Prijaznost in gostoljubnost...hrana pa okusna...cene zmerne👍

| pred enim letom

5

Najbolji riblji restoran u Piranu.

Več mnenj