Restavracija COB

  • Letoviška pot 1, 6320 Portorož
  • 92.4 km
  • Zaprto

Ponudba

Pestra ponudba specialitet.

O nas

COB je nadaljevanje družinske tradicije gostilne Tomi, kjer chef Filip Matjaž s sodobnimi kulinaričnimi pristopi spoštljivo povzdiguje istrsko avtohtono kuhinjo in ji dajejo nove razsežnosti. Vodilo restavracije COB je delovanje izven okvirjev z namenom predstavljati slovensko kulinariko na zabaven, interaktiven ter nepričakovan način. Pričakujete lahko nepričakovana doživetja, ki v COBu nikogar ne pustijo ravnodušnega.

Nudimo

Invalidski dostop
Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Restavracija COB COB je nadaljevanje družinske tradicije gostilne Tomi, kjer chef Filip Matjaž s sodobnimi kulinaričnimi pristopi spoštljivo povzdiguje istrsko avtohtono kuhinjo in ji dajejo nove razsežnosti. Vodilo restavracije COB je delovanje izven okvirjev z namenom predstavljati slovensko kulinariko na zabaven, interaktiven ter nepričakovan način. Pričakujete lahko nepričakovana doživetja, ki v COBu nikogar ne pustijo ravnodušnega. /upload/restaurant/gostilna-tomi-portoroz.jpg
Letoviška pot 1 6320 Portorož
+386 41 886 633 Restavracija COB

Skupna ocena: 4,6

(Skupna ocena je seštevek 429 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

5

Odličen hotel, s super prijaznim osebjem, fenomenalno lokacijo, z razgledom.

| pred 5 meseci

5

Prijeten manjši hotel na obrobju Portoroža. Nudi prenočišče z okusnim zajtrkom, brezplačno parkiranje, lepo urejene sobe z balkonom, mir in zasebnost. V toplejših mesecih tudi manjši zunanji bazen.

| pred enim mesecem

5

Zelo prijazno osebje lep razgled na Portorož in na Hrvaško obalo.

| pred 5 meseci

5

Lastnika zelo prijazna, zajterk obilen in velika izbira! Top hotel, še pridem

Več mnenj