Restavracija Pavel 1

  • Gregorčičeva ulica 3, 6330 Piran
  • 93.1 km
  • €€
  • Odprto

O nas

Na sameme obežju Pirana, v enkratni bližini morja, vas pričakujeta restavraciji Pavel in Pavel 2. Ponujamo va mediteransko kuhinjo s povdarkom na morskih specialitetah. Iz izvirnih hišnih receptov vma bomo pripravili nepozaben okus svežih morskih dobrot. Naj omenimo nekaj jedi, pripravljenih na več načinov: ribe, jastogi, rarogi, škampi, školjke, ribji karpačo, tartufi, jedi iz prvovrstnega mesa in še mnogo drugih poslastic.

Nudimo

Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Restavracija Pavel 1 Na sameme obežju Pirana, v enkratni bližini morja, vas pričakujeta restavraciji Pavel in Pavel 2. Ponujamo va mediteransko kuhinjo s povdarkom na morskih specialitetah. Iz izvirnih hišnih receptov vma bomo pripravili nepozaben okus svežih morskih dobrot. Naj omenimo nekaj jedi, pripravljenih na več načinov: ribe, jastogi, rarogi, škampi, školjke, ribji karpačo, tartufi, jedi iz prvovrstnega mesa in še mnogo drugih poslastic. /upload/restaurant/restavracija-pavel-1-piran.jpg
Gregorčičeva ulica 3 6330 Piran
2 +386 5 674 71 01 Restavracija Pavel 1

Skupna ocena: 4,3

(Skupna ocena je seštevek 1220 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 3 tedni

4

Super restavracija super hrana. Prav je da imajo razkužilo in poskrbijo za ustrezno higieno. Ni mi pa prav da ne uporabljajo mask pravilno - nekateri. Maska se nosi čez nos in usta in ne pod brado. Zlasti ko natakarica (je bila z masko pod brado veš čas) stoji ob mizi gostov in sprejema naročila. Drugače pa super restavracija z dobro hrano.

| pred enim mesecem

4

Prijazno osebje je za nekaj minut pozabilo name, vendar se je gospod opravičil. Ocvrti kalamari na trenutke preveč slani za moj okus.

| pred 2 mesecema

4

Lep ambient, hitra , osorna in zelo neprijazna postrežba. Če si tujec,se pa malo drugače potrudijo. Žalostno....

Več mnenj