Restavracija Pavel 2

  • Kosovelova ulica 1, 6330 Piran
  • 93.1 km
  • €€
  • Odprto

Ponudba

Odlična odprta in buteljčna vina pa bodo popestrila vaš obisk. Kot domačini slovenske Istre dobro poznamo hrano in navade našega kraja, kar se nedvomno pozna pri gostih, ki se radi vračajo k nam. Pregovor pravi, da se pri Pavlu vedno dobro je'. Veselimo se vašega obiska.

O nas

Strokovno, prijazno in urejeno osebje daje svoj pečat vrhunski kuhinji, kulinarični ponudbi in postrežbi. Odlična odprta in buteljčna vina pa bodo popestrila vaš obisk. Kot domačini slovenske Istre dobro poznamo hrano in navade našega kraja, kar se nedvomno pozna pri gostih, ki se radi vračajo k nam. Pregovor pravi, da se pri Pavlu vedno dobro je'. Veselimo se vašega obiska.

Nudimo

Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Ponudba za vegetarijance
Restavracija Pavel 2 Strokovno, prijazno in urejeno osebje daje svoj pečat vrhunski kuhinji, kulinarični ponudbi in postrežbi. Odlična odprta in buteljčna vina pa bodo popestrila vaš obisk. Kot domačini slovenske Istre dobro poznamo hrano in navade našega kraja, kar se nedvomno pozna pri gostih, ki se radi vračajo k nam. Pregovor pravi, da se pri Pavlu vedno dobro je'. Veselimo se vašega obiska. /upload/restaurant/restavracija-pavel-2-piran.jpg
Kosovelova ulica 1 6330 Piran
2 +386 5 674 71 02 Restavracija Pavel 2

Skupna ocena: 4,3

(Skupna ocena je seštevek 1220 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 3 tedni

4

Super restavracija super hrana. Prav je da imajo razkužilo in poskrbijo za ustrezno higieno. Ni mi pa prav da ne uporabljajo mask pravilno - nekateri. Maska se nosi čez nos in usta in ne pod brado. Zlasti ko natakarica (je bila z masko pod brado veš čas) stoji ob mizi gostov in sprejema naročila. Drugače pa super restavracija z dobro hrano.

| pred enim mesecem

4

Prijazno osebje je za nekaj minut pozabilo name, vendar se je gospod opravičil. Ocvrti kalamari na trenutke preveč slani za moj okus.

| pred 2 mesecema

4

Lep ambient, hitra , osorna in zelo neprijazna postrežba. Če si tujec,se pa malo drugače potrudijo. Žalostno....

Več mnenj