Gostilna Muha

  • Lokev 138, 6219 Lokev
  • 62.2 km
  • €€
  • Odprto

Ponudba

V domači gostilni ponujamo kraško-tržaške dobrote. Nudimo vam joto, njoke, kraški pršut, krače, kifeljčke, divjačino, florentince. Za posladek pa doma narejene pite in zavitke ter slastne palačinke.

Naša vinska ponudba temelji na odprtem vinu, teranu, refošku in malvaziji. V vinski kleti hranimo približno trideset različnih etiket kraških, istrskih, vipavskih in briških vinarjev.

O nas

Nahajamo se v največji slovenski vasi Lokev, ki je odlična izhodiščna točka za številne izlete in potepanja v neposredni okolici (Lipica, Škocjanske jame, Kras, Trst, Portorož, Izola, Piran, Ljubljana).

Nudimo

Invalidski dostop
Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Parkirni prostor
Ponudba za vegane
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Gostilna Muha Nahajamo se v največji slovenski vasi Lokev, ki je odlična izhodiščna točka za številne izlete in potepanja v neposredni okolici (Lipica, Škocjanske jame, Kras, Trst, Portorož, Izola, Piran, Ljubljana). /upload/restaurant/gostilna-muha-lokev.jpg
Lokev 138 6219 Lokev
2 +386 5 767 00 55 Gostilna Muha

Skupna ocena: 4,3

(Skupna ocena je seštevek 520 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim letom

5

Zelo okusno, domače. Prijazno. Se vračamo.

| pred 2 letoma

5

Stara, tradicionalna gostilna, domača hrana in prijetna postrežba.

| pred 2 letoma

5

😃😃😃😃😃

| pred enim letom

5

Najmanj enkrat letno na govejo juho, njoke s tartufi, motovilec in pol litra terana. Priporočam obisk

| pred enim mesecem

3

Morda smo prišli s prevelikim pričakovanjem. Postrežba zelo počasna. Vrt ni bil najbolj poln, le nekaj miz je bilo zasedenih, a smo čakali več kot 5 minut, da so prišli vprašat, kaj bomo pili. In potem smo čakali še skoraj 5 minut na pijačo. Goveja juha je bila mlačna. Tris je bil okusen, le fuži so bili spet mlačni, njoki okusni. Biftek z zelenim poprom je bil mehak in zelo lepo pečen medium rear. Ocvrt piščanec je bil zelo dober. A krompir pečen v pečici je bil postan in masten. Žal nas Muha kar nekaj časa ne bo videla, čeprav je bila gospa prijazna in rumeni muškat kot buteljčno vino odprla in ga postregla na kozarec. Pogrinjek ti zaračunajo 1 eur. Res pa cel liter radenske stane le 3 eur.

Več mnenj