X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Gostišče Juvan

  • Ljubljanska cesta 124, 1230 Domžale
  • 72.9 km
  • Zaprto

O nas

Gostišče Juvan je svoja vrata v Domžalah odprlo v aprilu leta 1968. Vse od začetka je Gostišče Juvan družinsko podjetje, do upokojitve v letu 1992 je gostišče vodil Mirko Juvan skupaj z ženo in sinom, ki je po očetovi upokojitvi gostišče tudi prevzel, v letu 2010 pa se je v delo vključila tudi Mirkova vnukinja.

Gostišče Juvan je bilo v letu 2009 adaptirano in svojim gostom ponuja tri gostinske sobe, eno s 30 sedeži, dve z 20 sedeži. Od pomladi do jeseni goste postežemo na velikem vrtu.

Nudimo

Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
WI-FI
Gostišče Juvan Gostišče Juvan je svoja vrata v Domžalah odprlo v aprilu leta 1968. Vse od začetka je Gostišče Juvan družinsko podjetje, do upokojitve v letu 1992 je gostišče vodil Mirko Juvan skupaj z ženo in sinom, ki je po očetovi upokojitvi gostišče tudi prevzel, v letu 2010 pa se je v delo vključila tudi Mirkova vnukinja.

Gostišče Juvan je bilo v letu 2009 adaptirano in svojim gostom ponuja tri gostinske sobe, eno s 30 sedeži, dve z 20 sedeži. Od pomladi do jeseni goste postežemo na velikem vrtu.
/upload/restaurant/gostisce-juvan-domzale.jpg
Ljubljanska cesta 124 1230 Domžale
+386 1 72 41 311 Gostišče Juvan

Skupna ocena: 4,8

(Skupna ocena je seštevek 107 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

4

Dobra hrana. Pečene krače so enkratne. Tudi nekatere druge stvari so zelo dobre. No ja, juhi sta bili malce preveč instant, je pa bil pečen krompirček zelo dober. Za gostišče kot tako se moraš prvi trenutek zbrati, da se orientiraš, drugače je ambient kar privlačen. Prostora ni za velike skupine ljudi, tudi dostopa za invalides nisem opazila.

| pred 2 mesecema

5

Odlična in zelo kakovostna hrana, lepi krožniki, prijazno osebje.

| pred 3 meseci

5

Super sladica 😋, tudi strezba in hrana odlicno

| pred 6 meseci

5

Super dobra hrana, hitra postrežba, prijazno osebje, prostor zelo velik - tudi za večje skupine, ugodne cene malic, ki pa so po velikosti take, kot kje drugje redne porcije - zelo priporočam.

| pred 4 meseci

5

Dobra lokacija, parkirišče, urejeni prostori, dobra hrana, prijazno in ustrežljivoo osebje

Več mnenj