Gostišče Juvan

  • Ljubljanska cesta 124, 1230 Domžale
  • 12.6 km
  • Zaprto

O nas

Gostišče Juvan je svoja vrata v Domžalah odprlo v aprilu leta 1968. Vse od začetka je Gostišče Juvan družinsko podjetje, do upokojitve v letu 1992 je gostišče vodil Mirko Juvan skupaj z ženo in sinom, ki je po očetovi upokojitvi gostišče tudi prevzel, v letu 2010 pa se je v delo vključila tudi Mirkova vnukinja.

Gostišče Juvan je bilo v letu 2009 adaptirano in svojim gostom ponuja tri gostinske sobe, eno s 30 sedeži, dve z 20 sedeži. Od pomladi do jeseni goste postežemo na velikem vrtu.

Nudimo

Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
WI-FI
Gostišče Juvan Gostišče Juvan je svoja vrata v Domžalah odprlo v aprilu leta 1968. Vse od začetka je Gostišče Juvan družinsko podjetje, do upokojitve v letu 1992 je gostišče vodil Mirko Juvan skupaj z ženo in sinom, ki je po očetovi upokojitvi gostišče tudi prevzel, v letu 2010 pa se je v delo vključila tudi Mirkova vnukinja.

Gostišče Juvan je bilo v letu 2009 adaptirano in svojim gostom ponuja tri gostinske sobe, eno s 30 sedeži, dve z 20 sedeži. Od pomladi do jeseni goste postežemo na velikem vrtu.
/upload/restaurant/gostisce-juvan-domzale.jpg
Ljubljanska cesta 124 1230 Domžale
+386 1 72 41 311 Gostišče Juvan

Skupna ocena: 4,7

(Skupna ocena je seštevek 134 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 4 meseci

5

Odlično v vseh pogledih! Toplo priporočam obisk vsem to je kraj kamor se boste radi vračali.

| pred 5 meseci

5

Prišli smo po priporočilu in če lahko nekaj trdim z gotovostjo je to, da je hrana izjemna. Tisti že davno pozabljen domači okus. Ogromno dobrih restavracij je šlo na bolj fino sceno, tukaj pa je prijetno domače, sezonska hrana in zares pripravljena kot po receptih babic. Vredno obiska definitivno.

| pred 10 meseci

4

Dobra hrana. Pečene krače so enkratne. Tudi nekatere druge stvari so zelo dobre. No ja, juhi sta bili malce preveč instant, je pa bil pečen krompirček zelo dober. Za gostišče kot tako se moraš prvi trenutek zbrati, da se orientiraš, drugače je ambient kar privlačen. Prostora ni za velike skupine ljudi, tudi dostopa za invalides nisem opazila.

Več mnenj