X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Pivnica Adam Ravbar

 • Perkova 17, 1230 Domžale
 • 73.5 km
 • Odprto
 • Petek, 15. November
 • Ocvrti sir, krompirjeva solata 4,80€
  Segadin golaž, sladka rulada
  Morska rižota, solata
  Dunajski zrezek, pomfri, solata
  Solatni krožnik po izbiri

O nas

V prvi slovenski zasebni pivovarni in pivnici ADAM RAVBAR na Rodici pri Domžalah že od leta 1991 nastaja nova pivovarniška tradicija. Poleg domačega piva lastne blagovne znamke, varjenega po izvirni češki recepturi, Vam na lepo urejenem vrtu s 120 sedeži ter kotičkom za otroke, v prenovljeni pizzeriji s pravo krušno pečjo in 50 sedeži ter v restavraciji, opremljeni v izvirnem pivniškem slogu s 150 sedeži, nudimo jedi in pizze po naročilu in kompletne menije za organizirane skupine.

Nudimo

Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Ponudba za vegetarijance
Študentski boni
Tedenska kosila
Pivnica Adam Ravbar V prvi slovenski zasebni pivovarni in pivnici ADAM RAVBAR na Rodici pri Domžalah že od leta 1991 nastaja nova pivovarniška tradicija. Poleg domačega piva lastne blagovne znamke, varjenega po izvirni češki recepturi, Vam na lepo urejenem vrtu s 120 sedeži ter kotičkom za otroke, v prenovljeni pizzeriji s pravo krušno pečjo in 50 sedeži ter v restavraciji, opremljeni v izvirnem pivniškem slogu s 150 sedeži, nudimo jedi in pizze po naročilu in kompletne menije za organizirane skupine. /upload/restaurant/pivnica-adam-ravbar-domzale.jpg
Perkova 17 1230 Domžale
+386 1 729 55 05 Pivnica Adam Ravbar

Skupna ocena: 4,5

(Skupna ocena je seštevek 181 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 5 meseci

3

Hrana ni izstopala iz povprečja, strežba pa je bila zelo ne odzivna. Ambient je zelo zanimiv in lep.

| pred 7 meseci

5

Hrana zelo okusna, porcije dovolj velike in cene ugodne. Že ko sem opravila rezervacijo po telefonu, je bila sogovornica izredno prijazna in ustrezljiva. Ta odnos se je nadaljeval še pri samem obisku. Čeprav je bilo osebja zaradi bolezni manj, so bili vsi natakarji izredno prijazni in hrano smo hitro dobili. V skupini sta bila dva vegeterijanca, obema so se prilagodili in svetovali pri naročilu.

| pred 9 meseci

5

Prijeten ambient v slogu, ki je prijetno prelivanje rustikalnega in modernega stila. V ponudbi je izvrstno hišno pivo, ki ga varijo po stari hišni recepturi, ki je seveda skrivnost. Od prehrane pa so na voljo, dnevne malice, kosila, pizze in ostale jedi iz krušne peči. Ob določenih dnevih gostitelji povabijo glasbenike, ki z živo glasbo zabavajo goste. V poletnem času je pred gostilno letni vrt pod velikim starim drevesom, ki nudi prijetno senco. Gostitelji nudijo tudi najem za zaključene družbe in druge slovesnosti in slavja. Posebnost pa je, da lahko ustekleničeno hišjo pivo odnesete tudi domov, s plačilom kavcije za povratno steklenico. Sam sem že več let zsdovoljen priložnostni gost.

Več mnenj