Restavracija Hotel Grosuplje

  • Ljubljanska cesta 65, 1290 Grosuplje
  • Odprto

Aktualna ponudba

Okusna kosila/malice v Kongu že od 6,50 €. Vljudno vabljeni in dober tek!

O nas

Prostorna hotelska restavracija gostom nudi bogato izbiro slovenskih, balkanskih, mediteranskih in mednarodnih jedi. Vabimo Vas tudi, da se ob srkanju izbranih pijač predate prijetnemu počitku na svežem zraku ter božajočim sončnim žarkom na eni izmed hotelskih teras.

V Kongu smo gibalno oviranim osebam prijazno podjetje, saj nudimo tako zadostno število dostopnih parkirnih prostorov, invalidom lahko dostopno hotelsko namestitev s prilagojeno kopalnico, restavracijo brez pragov.

Nudimo

Invalidski dostop
Kreditne kartice
Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Tedenska kosila
WI-FI
Restavracija Hotel Grosuplje Prostorna hotelska restavracija gostom nudi bogato izbiro slovenskih, balkanskih, mediteranskih in mednarodnih jedi. Vabimo Vas tudi, da se ob srkanju izbranih pijač predate prijetnemu počitku na svežem zraku ter božajočim sončnim žarkom na eni izmed hotelskih teras.

V Kongu smo gibalno oviranim osebam prijazno podjetje, saj nudimo tako zadostno število dostopnih parkirnih prostorov, invalidom lahko dostopno hotelsko namestitev s prilagojeno kopalnico, restavracijo brez pragov.
/upload/restaurant/restavracija-kongo-grosuplje.jpg
Ljubljanska cesta 65 1290 Grosuplje
+ 386 1 781 02 00 Restavracija Hotel Grosuplje

Skupna ocena: 3,9

(Skupna ocena je seštevek 662 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

3

Najboljsa nutellina torta

| pred 6 meseci

2

Premalo osebja za pomoc ali denar ali pijaco. Prevec Romov in ljudi ki te prosijo oz skoraj izsiljujejo ob dobitku za denar. Pa tudi avtomati so "nastimani" na minimum...konkretno in iz lastnih izkusenj je bil edenvel vecer filan...notri sem dala cca 1300€, maximumv nagradni je bil dobizek 100€. Lahko se gres igrati s 50€ in pritidkati po minimum centov, da bi pa karkoli dobil, pozabi, minili so ti casi...

| pred 9 meseci

3

Super natakar in natakarica v restavraciji - 4 zvezdice. Hrana pa le 2 zvezdici. Čas: nedelja. Obrok: kosilo.

| pred 5 meseci

1

Slaba postrežba, kot da gostje ne obstajamo!

| pred 9 meseci

5

Zelo lepa postrezba, natakar je bio zelo prijazen ter ustrezljiv, malica je bila vec kot dobra ta dan... Cetrtek . Cas kosilo..

Več mnenj