X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Restavracija Kongo

  • Ljubljanska cesta 65, 1290 Grosuplje
  • 5331.1 km
  • Zaprto

Aktualna ponudba

Okusna kosila/malice v Kongu že od 6,50 €. Vljudno vabljeni in dober tek!

Ponudba

Naša stalna ponudba - jedilni list. v pripravi ... 


Hvala za razumevanje!

O nas

Prostorna hotelska restavracija gostom nudi bogato izbiro slovenskih, balkanskih, mediteranskih in mednarodnih jedi. Vabimo Vas tudi, da se ob srkanju izbranih pijač predate prijetnemu počitku na svežem zraku ter božajočim sončnim žarkom na eni izmed hotelskih teras.

V Kongu smo gibalno oviranim osebam prijazno podjetje, saj nudimo tako zadostno število dostopnih parkirnih prostorov, invalidom lahko dostopno hotelsko namestitev s prilagojeno kopalnico, restavracijo brez pragov.

Nudimo

Invalidski dostop
Kreditne kartice
Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Tedenska kosila
WI-FI
Restavracija Kongo Prostorna hotelska restavracija gostom nudi bogato izbiro slovenskih, balkanskih, mediteranskih in mednarodnih jedi. Vabimo Vas tudi, da se ob srkanju izbranih pijač predate prijetnemu počitku na svežem zraku ter božajočim sončnim žarkom na eni izmed hotelskih teras.

V Kongu smo gibalno oviranim osebam prijazno podjetje, saj nudimo tako zadostno število dostopnih parkirnih prostorov, invalidom lahko dostopno hotelsko namestitev s prilagojeno kopalnico, restavracijo brez pragov.
/upload/restaurant/restavracija-kongo-grosuplje.jpg
Ljubljanska cesta 65 1290 Grosuplje
+ 386 1 781 02 00 Restavracija Kongo

Skupna ocena: 3,9

(Skupna ocena je seštevek 650 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 4 meseci

2

Premalo osebja za pomoc ali denar ali pijaco. Prevec Romov in ljudi ki te prosijo oz skoraj izsiljujejo ob dobitku za denar. Pa tudi avtomati so "nastimani" na minimum...konkretno in iz lastnih izkusenj je bil edenvel vecer filan...notri sem dala cca 1300€, maximumv nagradni je bil dobizek 100€. Lahko se gres igrati s 50€ in pritidkati po minimum centov, da bi pa karkoli dobil, pozabi, minili so ti casi...

| pred enim tednom

5

Igralnica kongo

| pred 3 meseci

1

Slaba postrežba, kot da gostje ne obstajamo!

| pred 6 meseci

5

Zelo lepa postrezba, natakar je bio zelo prijazen ter ustrezljiv, malica je bila vec kot dobra ta dan... Cetrtek . Cas kosilo..

| pred 6 meseci

3

Super natakar in natakarica v restavraciji - 4 zvezdice. Hrana pa le 2 zvezdici. Čas: nedelja. Obrok: kosilo.

Več mnenj