X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Restavracija Kongo

  • Ljubljanska cesta 65, 1290 Grosuplje
  • 65.5 km
  • Odprto

Aktualna ponudba

Okusna kosila/malice v Kongu že od 6,50 €. Vljudno vabljeni in dober tek!

Ponudba

Naša stalna ponudba - jedilni list. V pripravi ... 


Hvala za razumevanje!

O nas

Prostorna hotelska restavracija gostom nudi bogato izbiro slovenskih, balkanskih, mediteranskih in mednarodnih jedi. Vabimo Vas tudi, da se ob srkanju izbranih pijač predate prijetnemu počitku na svežem zraku ter božajočim sončnim žarkom na eni izmed hotelskih teras.

V Kongu smo gibalno oviranim osebam prijazno podjetje, saj nudimo tako zadostno število dostopnih parkirnih prostorov, invalidom lahko dostopno hotelsko namestitev s prilagojeno kopalnico, restavracijo brez pragov.

Nudimo

Invalidski dostop
Kreditne kartice
Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Tedenska kosila
WI-FI
Restavracija Kongo Prostorna hotelska restavracija gostom nudi bogato izbiro slovenskih, balkanskih, mediteranskih in mednarodnih jedi. Vabimo Vas tudi, da se ob srkanju izbranih pijač predate prijetnemu počitku na svežem zraku ter božajočim sončnim žarkom na eni izmed hotelskih teras.

V Kongu smo gibalno oviranim osebam prijazno podjetje, saj nudimo tako zadostno število dostopnih parkirnih prostorov, invalidom lahko dostopno hotelsko namestitev s prilagojeno kopalnico, restavracijo brez pragov.
/upload/restaurant/restavracija-kongo-grosuplje.jpg
Ljubljanska cesta 65 1290 Grosuplje
+ 386 1 781 02 00 Restavracija Kongo

Skupna ocena: 3,9

(Skupna ocena je seštevek 488 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 3 tedni

2

Z ženo sva bila na kosilu. Kosilo nič posebnega, ampak... Sladice nisva dobila, ker je bilo, ko sva končala s kosilom že 15,10h. Prišla in naročila sva krepko pred 15h. Sladica je menda le do 15h. Jasno, cena ni bila nižja. Na meniju za kosila ni nikjer pisalo to pravilo niti nama ni bilo to povedano ob naročilu. Ni nama do sladice, ampak... Neprofesionalno.

| v zadnjem tednu

5

Ob avtocesti proti Novem. Izhod vshodno za Grosuplje. Zelo priročno za enodnevni počitek - nočitev. Odlična hrana in solidna postrežba.

| v zadnjem tednu

1

Nedeljsko kosilo za 60% dražje kot med tednom, hrana slaba, restavracija prazna in še bolj bo

| pred 5 meseci

1

Včasih smo hodili v Kongota in je bilo kar polno, sedaj pa je prazno. Več je hostes kot gostov. Je par albancev, ki igrajo ruleto in par kmetov, ki igrajo na bet 20 avtomate in se razburjajo zakaj nič ne dobijo...Imajo bolj stare avtomate, očitno ni denarja za nov nakup...Nič posebnega. Srednja žalost. V restavraciji zgoraj je pa bogata izbira jedi, ki so tudi okusne, zlasti palačinke...mjam… Ne vem kako casinoji z malo ali nič igralci plačajo elektriko, ki je visoka, najem prostora, najem avtomatov, plače zaposlenim itd...Ni mi jasno od kje jim denar...Ali pa so zato da mafijci perejo denar, druge logike ni.

| pred 2 mesecema

3

Odlična eksotična hrana. Brezkofeinska kava je bila srednjega razreda

Več mnenj