X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Gostilna in Pizzerija Mars

  • Brest 45, 1292 IG
  • 78.3 km
  • €€
  • Odprto

Ponudba

Ponudba Gostilne Mars je res vrhunska. Za vsakogar nekaj, za vsak okus kaj božansko dobrega.

Pri nas vas bodo gotovo očarale jedi z žara, ki jih v naši kuhinji pripravljamo tako izvrstno kot nikjer drugje. V prostoru diši tudi po slastnih picah, na katerih je toliko dobrot, da si boste vedno znova obliznili prste. Pocrtljate se lahko z izbrano pripravljenimi predjedmi, ki so tople ali hladne, za ljubitelje italijanske hrane pa pripravljamo tudi okusne testenine z različnimi omakami. Prav k vsaki hrani pa lahko jemo tudi solato, njene sestavine in kombinacije namreč jed obogatijo. Na koncu pa vas bodo naši natakarji še vprašali: »Ste za kaj sladkega?« Odlično kosilo mora namreč skleniti še okusna sladica. V našem jedilniku si oglejte, kaj vse smo vam pripravili.

O nas

V tem izjemno prijetnem okolju prečudovite okoliške narave vas bomo v prijetni in izbrani notranjosti gostilne razvajali s kulinarično in gostinsko ponudbo. Naše več kot 10-letne izkušnje so zagotovilo, da se boste v izjemno prijetno urejenem prostoru počutili kar se da domače. Naša pestra ponudba hrane in pijače vas bo gotovo prepričala in se boste k nam vedno znova radi vračali. S svojo ponudbo se bomo dotaknili prav vsakega od vas. Imamo namreč pice, jedi z žara, jedi po naročilu, slastne sla

Nudimo

Dostava na dom
Invalidski dostop
Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
WI-FI
Gostilna in Pizzerija Mars V tem izjemno prijetnem okolju prečudovite okoliške narave vas bomo v prijetni in izbrani notranjosti gostilne razvajali s kulinarično in gostinsko ponudbo. Naše več kot 10-letne izkušnje so zagotovilo, da se boste v izjemno prijetno urejenem prostoru počutili kar se da domače. Naša pestra ponudba hrane in pijače vas bo gotovo prepričala in se boste k nam vedno znova radi vračali. S svojo ponudbo se bomo dotaknili prav vsakega od vas. Imamo namreč pice, jedi z žara, jedi po naročilu, slastne sla /upload/restaurant/gostilna-in-pizzerija-mars-ig.jpg
Brest 45 1292 IG
2 +386 01 286 46 77 Gostilna in Pizzerija Mars

Skupna ocena: 4,3

(Skupna ocena je seštevek 314 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

3

Pakiranje za dostavo ni vedno isto, tudi hrana ni vedno isto pripravljena. Enkrat je meso narezano na koscke in postrezeno v aluminijski posodi, drugic je v enem kosu in v beli penasti posodi. Dobila sem obcutek da imajo vec kuharjev in da ima vsak kuhar svoj nacin priprave. Pozabijo del narocila ampak ga zaracunajo, da mora voznik potem odbiti z racuna ko placujes. Ena porcija tatarske omake je zelo majhna. Ko pa narocim vec tatarskih omak moram reci naj je vse v eni posodi in ne vsaka v svoji. Ko naredijo vse kot je treba pa je dobro to da je dostava hitra.

| pred enim mesecem

3

Povprečne pice. Precej aroganten natakar. Čeprav naj bi omogočali plačila s sistemom GoCrypto, o tem ne vedo nič. Zelo lep ambient v stilu lesene koče, domače vzdušje.

| pred 4 tedni

3

Ambient zanimiv. Pizza solidna. Neprijeten težak vonj malce pokvari vzdušje. Okrnjena ponudba piva. Plačilo tudi prek mBIlls, kar je pohvalno.

| v zadnjem tednu

5

Okusna hrana, po ugodnih cenah. Ponujajo od pizz, do jedi na zaru, kakor tudi ostale jedi.

Več mnenj