X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Gostilna in pizzerija Antonač

  • Bojanji Vrh 4, 1295 Ivančna Gorica
  • 53.7 km
  • €€
  • Odprto

O nas

Vse skupaj se je pričelo leta 1995, ko sta se zakonca Erjavec odločila, da staro družinsko hišo preuredita v pizzerijo. Izbira imena zanjo ni bila težka, saj sta obdržala staro hišno ime Antonač. Sprva je bilo težko, saj so bile pice v našem okolju še slabo poznane, a s časoma predvsem pa z vztrajnostjo in trdim delom smo zaradi večjega povpraševanje leta 2000 razširili prostor tako, da sedaj lahko sprejmemo 100 oseb.

Nudimo

Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
WI-FI
Gostilna in pizzerija Antonač Vse skupaj se je pričelo leta 1995, ko sta se zakonca Erjavec odločila, da staro družinsko hišo preuredita v pizzerijo. Izbira imena zanjo ni bila težka, saj sta obdržala staro hišno ime Antonač. Sprva je bilo težko, saj so bile pice v našem okolju še slabo poznane, a s časoma predvsem pa z vztrajnostjo in trdim delom smo zaradi večjega povpraševanje leta 2000 razširili prostor tako, da sedaj lahko sprejmemo 100 oseb. /upload/restaurant/pizzerija-antonac-ivancna-gorica.jpg
Bojanji Vrh 4 1295 Ivančna Gorica
2 +386 1 78 76 082 Gostilna in pizzerija Antonač

Skupna ocena: 4,6

(Skupna ocena je seštevek 158 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim letom

5

Bili na vecerji v tednu restavracij. Vrhunsko dozivetje s toplino domacnosti.

| pred enim letom

5

Prijetna gostilnica, prijazna postrezba ter top jedilnik !! Odlicno pripravljeno , prezentirano in se pa se okusno . Vse pohvale kuharju za domiselnost in drugacnost . Vredno restavracij visokega ranga in mastersefovskih igric . Hvala za lep vtis itak se pridemo

| pred enim letom

5

Nedeljsko 4 hodno kosilo je bilo odlično! In cena zanj glede na vse (videz, okus, postrežba) prav tako. Tudi za otroke imajo nekaj pobarvank, stolčke, previjalno mizo. Zunaj pa so še igrala in živali v ogradi. Prijetno presenečenje vse skupaj! Še se vrnemo.

| pred enim letom

5

Vrhunska hrana, odlična postrežba, skratka gostilna vredna vseh pohval.

| pred 7 meseci

5

Profesionalen odnos,domačnost,....zelo okusna hrana,od pozdrava kuharja, slastne domače goveje župce,vedno posebne,okusne kremne juhe,glavne jedi,sladice,...hrana je servirana z detajli,ki ti dajo vedeti da jim je mar za vsak krožnik posebej,...prijazno postreženo,posebej bi pohvalila pozornost,trud in postrežbo za mlečne diete ❤. Vedno znova navdušena in komaj čakam na naslednji razlog da pridemo 😊!

Več mnenj