Gostilna Pri Japu

  • Praproče pri Temenici 6, 1296 Šentvid pri Stični
  • 30.7 km
  • €€
  • Zaprto

Ponudba

Gostilna pri Japu se nahaja v Prapročah pri Temenici 6. Nudimo vam dnevne malice in kosila, organiziramo poroke in razna slavja. Možno je tudi prenočiti.

O nas

V naši gostilni lahko izbirate med bogato ponudbo domačih slovenskih jedi, ribjih jedi, vegetarijanskih jedi ter jedi z žara. Pestra je tudi izbira vin, med katerimi vam med drugim nudimo cviček, pridelan v domačem vinogradu v vinski gorici Debeli Hrib. Prirejamo vam pogostitve za številne priložnosti, kot so poroke, obhajila, birme, praznovanja obletnic, poslovna kosila, silvestrovanja, martinovanja itd.

Nudimo

Malice
Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Tedenska kosila
Gostilna Pri Japu V naši gostilni lahko izbirate med bogato ponudbo domačih slovenskih jedi, ribjih jedi, vegetarijanskih jedi ter jedi z žara. Pestra je tudi izbira vin, med katerimi vam med drugim nudimo cviček, pridelan v domačem vinogradu v vinski gorici Debeli Hrib. Prirejamo vam pogostitve za številne priložnosti, kot so poroke, obhajila, birme, praznovanja obletnic, poslovna kosila, silvestrovanja, martinovanja itd. /upload/restaurant/gostilna-pri-japu-sentvid-pri-sticni.jpg
Praproče pri Temenici 6 1296 Šentvid pri Stični
2 +386 1 787 40 89 Gostilna Pri Japu

Skupna ocena: 4,3

(Skupna ocena je seštevek 402 ocen na Google Zemljevidi)


| v zadnjem tednu

5

Odlična hrana,prijazno osebje. Top objekt

| pred 2 mesecema

5

Odlično mesto za poroke,imajo velik šotor,hrana je super,da pa otrokom ni dolgčas imajo plezala,trampolin za malčke.

| pred enim letom

5

Prijazno osebje, veliko parkirišče, lepo igrišče z igrali za otroke. Sanitarije so čiste in ničesar ne manjka (milo, wc papir). Kljub večjemu obisku smo bili hitro postreženi. Hrana je bila sveža, vroča in zelo okusna. Cene so zelo sprejemljive. Gostilna ki jo morate obiskati, prekrasna lokacija za okrepčilo po izletu. Zelo blizu je prelep grad Bogensperk. Od avtoceste oddaljeno 10min.

| pred 3 meseci

5

Odličen ambient, hrana in postrežba. Tudi igrala za mojega 3-letnika so bila pravo doživetje. Priporočam!

| pred 9 meseci

5

Odlična hrana z priokusom domačnosti, prijazno osebje in ugodne cene. Priporočamo obisk.

Več mnenj